Ladataan Tapahtumat
5.10. klo 18:00 - 19:00

Kivi-viikon kirjailijavieraana Kjell Westö

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjailija Kjell Westö vierailee Klaukkalan kirjastossa Kivi-viikon kirjailijavieraana maanantaina 5. lokakuuta kello 18. Hän kertoo toimittaja Leea Ollikaisen haastattelussa uudesta kirjastaan Tritonus.

Maksuttomia pääsylippuja jaetaan Klaukkalan kirjastossa 21.9. alkaen.

Tapahtuma järjestetään Klaukkalan kirjaston alakerran Tello-salissa. Esitystä voi seurata reaaliaikaisesti myös verkossa kirjaston kotisivujen linkin kautta.

Westön uusin romaani Tritonus kertoo maailmankuulusta suomalaiskapellimestarista, joka on saavuttanut urallaan kaiken, mutta jokin hiertää. Thomas Brander havahtuu keski-iän yksinäisyyteen jälleen yhden rakkaussuhteen kariuduttua. Täpärä pelastuminen terrori-iskusta ja metoo-syytös horjuttavat häntä entisestään. On saatava uusi kiintopiste.

Kirja on tummasävyinen kertomus musiikin ja ystävyyden voimasta, unettomuudesta ja pimeän pelosta.

Keräämme tapahtumaan osallistujien yhteystiedot, jotta terveysviranomainen voi tavoittaa osallistujat mahdollisessa korona-altistumistilanteessa. Yhteystiedot säilytetään lukitussa tilassa ja hävitetään turvallisesti, kun tapahtumasta on kulunut kaksi viikkoa. Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla, jos on sairaana tai altistunut koronalle.

Kuva: Marica Rosengård / Otava

Kjell Westö.

Tapahtumapaikka

Klaukkalan kirjasto ja Galleria Toivo
Kuonomäentie 2
Klaukkala, 01800 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 317 2550

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Klaukkalan kirjasto
Puhelin:
040 317 2550
Sähköposti:
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi
Valokuva nahkatakkisesta naisesta metsässä. Takkiin on ommeltu tabletti, jonka näytössä on kuva pyörätuolissa istuvasta nukesta ja variksesta.