Ladataan Tapahtumat
27.4. klo 18:00

Meri Valkama kirjailijavieraana Klaukkalan kirjastossa

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Esikoiskirjailija ja tutkiva toimittaja Meri Valkama vierailee Klaukkalan kirjastossa keskiviikkona 27.4. klo 18. Hän kertoo Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon voittaneesta romaanistaan Sinun, Margot.

Tapahtuma striimataan ja se on katsottavissa kaksi viikkoa kirjaston kanavalla YouTubessa. Linkki striimiin: https://youtu.be/6C82w8AALUA

Valkaman kirja kertoo edesmenneestä DDR:stä sekä perheestä ja muistoista. Valkama tuntee DDR:n hyvin, sillä hän on asunut lapsuudessaan vuosia Itä-Berliinissä ja opiskellut aikuisena politiikan tutkimusta ja journalismia Berliinin Freie-yliopistossa, jossa hän teki tutkimusta DDR:ssä työskennelleistä toimittajista.

Sinun, Margot julkaistiin syyskuussa 2021. Aikaisemmin Valkama on julkaissut tietokirjan Nuoren toimittajan eloonjäämisopas yhdessä toimittaja Anni Lintulan kanssa.

Toimittajan työn lisäksi Valkama on työskennellyt vasemmistoliiton puoluetoimiston politiikka- ja viestintätiimin vetäjänä 2019–2020. Sitä ennen hän toimi Helsingin vasemmistoliiton valtuustoryhmän viestintäpäällikkönä. Valkama on myös Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen.

Meri Valkama asuu Helsingissä ja on naimisissa vasemmistoliiton europarlamentaarikon Silvia Modigin kanssa. Perheeseen kuuluu kaksi lasta.

Kuva: Otto Virtanen/WSOY

Meri Valkama

Tapahtumapaikka

Klaukkalan kirjasto
Kuonomäentie 2 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.
Aika:
18:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Klaukkalan kirjasto
Puhelin:
040 317 2550
Sähköposti:
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi
Afganistanilainen nainen pieni tyttö sylissään.
Kahta ihmistä esittävä maalaus.
Piirroskuva elokuvalipusta, jossa lukee Lasten Kino esittää. Taustalla punaiset samettiverhot.