Ladataan Tapahtumat
13.10. klo 15:00 - 16:00

K-60: Kuinka tunnistaa ja välttää taloudellista kaltoinkohtelua ja huijauksia?

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ikäihmisten taloudellinen kaltoinkohtelu sekä ikäihmisiin kohdistetut petokset ja huijaukset ovat kasvava ja alati erilaisia muotoja saava ilmiö. Suvanto ry:n Mummonmarkan vartijat –hankkeessa pyritään lisäämään ikääntyneiden tietoisuutta ikäihmisiin kohdistuvasta taloudellisesta kaltoinkohtelusta, petoksista ja huijauksista.

Miten torjua taloudellista kaltoinkohtelua ja huijausyrityksiä? Mistä sen tunnistaa? Mistä saa apua? Näihin kysymyksiin pureudutaan Rajamäen kirjaston ja Suvanto Ry:n järjestämässä tapahtumassa tiistaina 13.10. klo 15.

Lisäksi luvassa on tietoa kaltoinkohtelun ja huijauksien ilmenemismuodoista ja keinoja korjata tilannetta mahdollisen uhriksi joutumisen jälkeen. Luento toteutetaan videovälitteisesti, lopuksi yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Maksuttomia pääsylippuja jaetaan 29.9. alkaen Rajamäen kirjastossa.

Rajamäen kirjaston yläkerta, Työväenyhdistyksen tila. Tila ei ole esteetön.

Keräämme tapahtumaan osallistujien yhteystiedot, jotta terveysviranomainen voi tavoittaa osallistujat mahdollisessa korona-altistumistilanteessa. Yhteystiedot säilytetään lukitussa tilassa, ja hävitetään turvallisesti, kun tapahtumasta on kulunut kaksi viikkoa. Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla, jos on sairaana tai altistunut koronalle.

Taulun kehyksissä teksti mummon markan vartijat.

Tapahtumapaikka

Rajamäen kirjasto
Kiljavantie 1
Rajamäki, 05200 Suomi
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Rajamäen kirjasto
Puhelin:
040 317 2980
Sähköposti:
rajamaki.kirjasto@nurmijarvi.fi
Valokuva avonaisesta kirjasta.