Ladataan Tapahtumat
14.8. klo 15:00 - 16:30

Club For Fiven rakastetuimmat

Kaikki Tapahtumat

A cappella lauluyhtye Club For Five juhlii 20 vuotta kestänyttä taivaltaan ja tuo sen kunniaksi kesäiselle konserttilavalle kotimaisen yleisön rakastamia kappaleita. Club For Five – Rakastetuimmat -konsertti tuo lavalle kaikki ne helmet, joita suomalainen yleisö on toivonut yhtyeeltä vuosien varrella.

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five”n tyylilaji on Club For Five!

Lipunmyynti Lippupisteestä: Liput 36 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Kesto n. 1 h 20 min, ei väliaikaa.

HUOM Alkuperäiseen 28.11.2020 konserttiin ostetut liput tulee vaihtaa 14.8.2021 konsertin lippuihin Lippupisteen asiakaspalvelussa.

Tapahtumiin ei saa tulla sairaana, oireisena tai altistuneena koronavirukselle. Suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia. Yleisö ohjataan konserttiin turvavälit ja voimassa olevat viranomaisohjeet huomioiden. 

Tapahtumapaikka

Taaborinvuoren tapahtuma-alue
Koulunkulmantie 34 Palojoki
Nurmijärvi, Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
14.8.
Aika:
15:00 - 16:30
Hinta:
36€
Tapahtumaluokat:
,
Razorblade-bändin Hector-konsertti (striimataan)
Erin