Ladataan Tapahtumat
12.11. klo 19:00 - 20:30

BEHM

Kaikki Tapahtumat

BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2020-luvulla, jonka vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiotaBEHM on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa. 

Syyskuussa 2020 julkaistulta Draaman kaari viehättää -debyyttialbumilta löytyvä, nyt jo yli nelinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020 -palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi historialliseen suosioon niin suoratoistopalveluissa, kuin radiossakin. Sitä seuranneet singlet ovat kaikki nousseet virallisen singlelistan ykköseksi sekä tiheään radiosoittoon ja BEHM:in kappaleet ovatkin soineet yhteensä yli viisi kuukautta radiolistan ykkösenä. Lisäksi BEHM oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa.

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin. Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen.

Liput Lippupisteestä: 35 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).

Behm. Kuva Pietari Purovaara.

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala, 01800 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
12.11.
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
35€
Tapahtumaluokat:
, ,