Ladataan Tapahtumat
27.11. klo 19:00 - 20:30

Arja Koriseva: Rakkaudesta jouluun

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Estradien kestosuosikki Arja Koriseva konsertoi Monikkosalissa yhdessä pianisti Minna Lintukankaan kanssa. Kaksikko on konsertoinut yhdessä yli kymmenen vuoden ajan ja he julkaisivat yhteisen, akustisen levyn Majakanvartijat syksyllä 2019.

Tunnelmallisessa joulukonsertissa kuullaan tuttuja, nostalgisia joululauluja, sekä uudempia lauluja Arjan omasta tuotannosta.

Lapsuudesta asti esiintynyt Arja Koriseva kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1989. Siitä lähtien Arja on esiintynyt niin tanssilavoilla, konserttisaleissa, teattereissa ja areenoilla. Arja on osallistunut kahdesti kansainvälisiin laulukilpailuihin, sijoittuen molemmilla kerroilla hienosti toiseksi. Hän on toteuttanut useita loppuunmyytyjä konserttikiertueita kotimaassa, tehnyt yli kymmenen pitkäsoittoa, joista yhdeksän on myynyt vähintään kultaa. Hänet on palkittu Suomen suosituimpana naisartistina ja tv-esiintyjänä. Hän on näytellyt valkokankaalla kahdesti ja lahjoittanut äänensä Disneyn Pocahontas-hahmolle koko illan elokuvaan. Vuonna 2019 Arja Koriseva juhli 30-vuotista taiteilijajuhlaansa.

Kesto n. 1 h 50 min, sis. väliajan. Kahvio ja anniskelupiste avoinna klo 18 alkaen ennen konserttia ja väliajalla. Tulethan hyvissä ajoin, niin ehdit tilata ennakkoon myös väliaikatarjoilun. Tapahtumassa on maskisuositus.

Liput Lippupisteestä: 32/29/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).

Arja Koriseva. Kuva Anne Yrjänä.

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala, 01800 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
27.11.
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokat:
, , ,