Ladataan Tapahtumat
15.6. klo 09:00 - 20:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 09:00 on maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai, repeating until 17.6.2021

An event every week that begins at 09:00 on perjantai, repeating until 18.6.2021

An event every week that begins at 10:00 on lauantai, repeating until 12.6.2021

Anne Kauppila: Pidetään huolta

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Anne Kauppilan Pidetään huolta -näyttely nähdään pääkirjaston Galleria Villessä 25.5. – 18.6. välisenä aikana. Juhannuksena Nurmijärven pääkirjasto ja Galleria Ville suljetaan peruskorjauksen ajaksi. Peruskorjauksen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2022.

Kuvanveistäjä ja taidegraafikko Anne Kauppila tunnetaan Nurmijärvellä pitkäaikaisena taidekerhojen ohjaajana. Pidetään huolta -näyttely on jatkoa Vantaalla Galleria K:ssa Kauppilan pitämälle Olemme yhtä -näyttelylle. Näyttelyn teoksissa Kauppila tuo katsojalle mietittäväksi; mikä osa meistä on yhtä luonnon kanssa ja miten tärkeää on tarttua elämän antamiin mahdollisuuksiin, sekä miten ihmiset vaikuttavat toinen toisiinsa? Näyttely koostuu grafiikan kuivaneulateoksista sekä veistoksista, joissa Kauppila on käyttänyt pronssia ja betonia sekä luonnonmateriaaleja.

-Pyrin taiteen keinon tuomaan näkyväksi sen mitä sydämessäni tunnen ja näen. Grafiikan kuivaneula- ja erityisesti pronssi ja betoniveistostekniikoiden kautta koen pystyväni tekemään taidetta ekspressiiviseen tapaani. Grafiikan kuivaneulateokset ovat lähes aina yksittäisvedoksia, niin myös veistokset. Niin kuin kaikki luontokappaleet, minua kiehtoo tekniikoissa niiden ainutkertaisuus. Tärkeimpinä seikkoina taiteessani koen olevan tunne ja asioiden karuus ja herkkyys, kauneutta kuitenkaan unohtamatta kuvailee Anne Kauppila taidettaan.

Anne Kauppila asuu ja työskentelee Vantaalla. Hän on käynyt useita eri taidekoulutuksia, kuten Pekka Halosen Akatemia ja Lahden AMK taiteiden erikoistumisopinnot.

Anne Kauppila: Pidetään huolta -näyttely, 25.5. – 18.6. Galleria Ville, Punamullantie 1, Nurmijärvi, ma-to 9-20, pe 9-18, la 10-16. Juhlapyhinä ja aattopäivinä poikkeuksia aukioloajoissa. Vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka

Pääkirjasto ja Galleria Ville
Punamullantie 1
Nurmijärvi, 01900 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.
Aika:
09:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Ilmari Rautio
Ilmari Rautio
Runosvengin naiset rivissä.