Ajankohtaista

Perhe- ja sosiaalipalvelut, Rekrytointi, Terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelujen sijaiset Seuren kautta 1.1.2019 alkaen

4.12.2018

1.1.2019 Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän kunnat keskittävät sosiaali- ja terveyspalveluiden lyhytaikaiset sijaistarpeet Seure Henkilöstöpalveluihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven ja Pornaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden sijaistyöntekijät tilataan jatkossa Seuresta, ja Seure toimii sijaisten työnantajana.

Sijaiset aloittavat työskentelyn Keski-Uudenmaan kuntien sosiaali- ja terveyspalveluissa 1.1.2019 alkaen Seuren työntekijöinä.  Seuren työntekijänä voit jatkaa työtäsi tutuissa työpisteissä tavalliseen tapaan. Tämän lisäksi Seuressa voit työskennellä myös, vaikka olisitkin jo työsuhteessa johonkin Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän kuntaan.

Tule tutustumaan meihin ja kuulemaan muutoksesta lisää 10.12.2018 Nurmijärven Monikkosaliin klo 14.00. Kerromme tarkemmin Seuresta työnantajana, siirtymiseen liittyvistä eri vaiheista ja aikataulusta ja siitä, mitä muutoksia siirtyminen sinulle tuo.

Tervetuloa!

Mikäli et tuolloin pääse paikalle ja et ole vielä ilmoittanut tietojasi Seureen, ole yhteydessä keikkapaikkasi esimieheen, joka ilmoittaa yhteystietosi Seureen. Olemme sinuun ilmoituksen perusteella yhteydessä lähiaikoina.

Seure tarjoaa työtä pääkaupunkiseudulla.

Seure on vuonna 1990 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstöpalveluyhtiö. Seuressa keikkailee vuosittain yli 10 000 työntekijää. Tietoa meistä löydät osoitteesta www.seure.fi.

Seuressa voit työskennellä joustavasti, milloin se sinulle itsellesi sopii. Siirtymisen jälkeen Seure toimii työnantajanasi ja huolehtii mm. palkanmaksusta. Työskentely Seuren kautta on helppoa: Keikkanetti-palvelussamme voit etsiä, varata ja toivoa työvuoroja myös Mobiilisovelluksella.

 

Takaisin listaukseen