Ajankohtaista

Kirjasto

Sinustako seuraava Aleksis Kivi? -sanataidepajat

27.2.2020

Tule mukaan aloittamaan kesäloma Aleksis Kiven jalanjäljissä!

Seitsemän veljeksen juhlavuoden kunniaksi Klaukkalan kirjastossa ja pääkirjastossa järjestetään lasten ja nuorten sanataidepajat. Sanataidepajassa kirjoitetaan yhdessä ja erikseen hauskojen sekä innostavien tehtävien parissa. Sanataidepajassa saa kirjoittaa ihan ikioman tarinan. Tarinoita tehdään perinteisesti kirjoittaen sekä digitaalisia välineitä käyttäen. Lisäksi työpajassa retkeillään, vietetään lempikirjapäivää ja pidetään hauskaa yhdessä.

Pajat on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet lukemisesta, kirjoittamisesta ja omien tarinoiden tekemisestä. Kummallekin pajaviikolle mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Työpajaohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ja sanataiteen ohjaaja Kati Oinonen. Työpajat järjestetään yhteistyössä Nurmijärven kirjaston ja Vantaan sanataidekoulu ry:n kanssa.

Klaukkalan kirjaston paja järjestetään 1.-5.6. ja pääkirjaston paja 8.-12.6. Pajalaiset kokoontuvat kirjastossa ma-ti klo 10-13, ke klo 9-12 (Retkipäivä Aleksis Kiven kotiin) ja to-pe klo 10-13.

Pajoihin voi ilmoittautua paikan päällä kirjastossa, soittamalla tai sähköpostia lähettämällä. Kirjastosta saa myös lisätietoja. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.4. asti.

Yhteystiedot:

Klaukkalan kirjasto, puh. 040 317 2550 tai klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi
Pääkirjasto, puh. 040 317 2500 tai kirjasto@nurmijarvi.fi

Takaisin listaukseen