Ajankohtaista

Seitsemän veljestä 150

Seitsemän veljestä somessa

9.7.2020

Kunnan somekisassa arvuutellaan viikoittain, kuka julkisuuden henkilö olisi moderni versio veljeksestä. Julkisuuden henkilöllä on jokin yhteys Aleksis Kiven syntymäkuntaan Nurmijärveen ja Seitsemään veljekseen. Vihjeet löytyvät Nurmijärven kunnan Facebookista ja Instagramista.

Tällä viikolla vuorossa on Timo. Kuka julkisuuden henkilö on kyseessä? Käy laittamassa arvauksesi vihjevideoiden kommentteihin 10.7. klo 15 mennessä. Näin osallistut myös kilpailuun, jonka palkintona on Aleksis Kivi –yllätyskassi.

Jukola Bros – somedraaman uusinta

Aleksis Kiven seitsemän veljestä ovat perustaneet sometilejä kertoakseen kuulumisia elämästään. Nämä veljessarjan lifestyle-postaukset löydät Jukola Bros-tileiltä niin Facebookista, Instagramista kuin Twitteristäkin.

Jukola Bros-somedraaman kesäuusinta on käynnistynyt tällä viikolla. Draaman on käsikirjoittanut Melli Maikkula, joka korostaa Seitsemän veljeksen kansankomediallista luonnetta. Kieli on Kiven mukaisesti jykevää ja juhlallista, mutta samalla hauskaa ja viihdyttävää. Kannattaa käydä tutustumassa!

Lisätietoa somekisasta ja Jukola Bros-somedraamasta löydät juhlavuoden verkkosivustolta, Seitsemän veljestä150.

Takaisin listaukseen