Ajankohtaista

Kirjasto

Runoiltoja Klaukkalan kirjastossa

4.11.2019

Marraskuussa yleisöä hemmotellaan peräti kahdella runotapahtumalla Klaukkalan kirjastossa.

Keskiviikkona 6.11. klo 18 saadaan kuulla Naisnäkökulma-esitys, jossa runojen tulkkina on lausuntataiteilija Maiju Ranta. Esityksen on ohjannut puheilmaisun lehtori ja lausuntataiteilija Elisa Reunanen. Jo viime keväänä nähty tapahtuma on uusinta yleisön pyynnöstä.

Naisnäkökulma-esityksessä on katkelmia yhdeksän runoilijan, muun muassa Irja Askolan, Aila Meriluodon, Claes Anderssonin ja Eeva Kilven teoksista. Runot on nivottu ja dramatisoitu runoteatterin muotoon.

Suosittu Runoraati kokoontuu kirjastossa torstaina 14.11. klo 18-20. Tapahtumassa ruoditaan tällä kertaa luontorunoja. Raadin osanottajat saavat kuulla ja lukea runot ilman aikaisempaa tutustumista. Kuultuaan runon he pisteyttävät ja kertovat mielipiteensä siitä. Runoraati on jokasyksyinen tapahtuma ja se on ihastuttanut sekä yleisöä että mukana olleita raatilaisia.

Raadin emäntänä ja tuomarina toimii kirjailija, runoilija Kirsti Kuronen ja runot lukee lausuntataiteilija Maiju Ranta. Runoraadissa on mukana kirjailija, runoilija Ursula Anttila-Halinen, oopperalaulaja Henrik Lamberg, puheilmaisun opettaja, ohjaaja Elisa Reunanen, näyttelijä Sari Siikander ja erityisopettaja Mikko Vahteristo.

 

Takaisin listaukseen