Ajankohtaista

Kirjasto

Ratamo-kirjastojen myöhästymis­muistutukset saatavissa sähköpostiin

1.11.2019

Ratamo-kirjastot lähettävät asiakkailleen erääntyneistä lainoista myöhästymismuistutuksen, kun lainan eräpäivästä on kulunut viikko tai, jos lainatusta aineistosta on varauksia, heti eräpäivän jälkeen. Suuri osa asiakkaista saa muistutuksen postitse, mutta muistutus on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköpostimuistutuksen etuna on nopeus. Vaikka muistutuksen lähettämisestä peritään aina 2 euron maksu, sähköpostimuistutus saapuu asiakkaalle nopeammin kuin kirjepostina lähetetty. Näin asiakkaalla on mahdollisuus uusia tai palauttaa laina nopeammin.

Valinnan sähköpostimuistutuksesta voi tehdä joko itse Ratamo-verkkokirjaston kautta tai Ratamo-kirjastojen asiakaspalvelupisteessä. Sähköpostimuistutukset lähetetään osoitteesta noreply@ratamokirjastot.fi, joka asiakkaan kannattaa hyväksyä omassa sähköpostissaan, jotta muistutukset eivät ohjaudu roskapostiin.

Sähköpostiin saa halutessaan myös eräpäivämuistutuksen lainoista. Kirjastojen henkilökunta kertoo vaihtoehdoista mielellään tarkemmin.

 

Takaisin listaukseen