Ajanvaraus                                         

Suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus

  • Avoinna ma-pe klo 7:45-15:00 puh. (09) 2500 3259.
  • Akuuttihoidon ajanvaraus ma-pe klo 7.45-10.00 puh. (09) 2500 3259.
  • Varattu aika tulee perua edellisenä päivänä klo 15 mennessä, käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15-vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa.

Itseilmoittautuminen 

Asiakkaat voivat ilmoittautua varatulle ajalle itsenäisesti ja saada ohjeet odotustilaan siirtymisestä itseilmoittautumispisteiltä, jota sijaitsevat hammashoitoloiden auloissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu KELA-kortilla, viivakoodillisella ajokortilla tai näppäilemällä henkilötunnus. Ohje ilmoittaumiseen löytyy laitteiden vierestä.  

Jos tulet uutena asiakkaana tai edellisestä käynnistä on yli vuosi, ole hyvä ja tulosta alla olevasta linkistä esitietokaavake ja tuo lomake täytettynä vastaanotolle.

Tekstiviestimuistutus

Nurmijärven kunnan suun terveydenhuoltoon varatusta vastaanottoajasta järjestelmä  lähettää tekstiviestin automaattisesti yksi arkipäivä ennen varattua aikaa. Viesti lähtee kunnan potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Se lähtee kaikille, joiden numero on järjestelmässä, mutta asiakas voi kieltäytyä siitä ilmoittamalla hammashoitolaan. Viestissä ei ole henkilötietoja, vaan ainoastaan ajankohta, hoitopaikka ja tieto peruutuspuhelinnumerosta.

Koska viesti ei aina kunnasta riippumattomista syistä tavoita vastaanottajaa, sen saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaika käyttämättä.

Esitietolomake

Alla olevista linkeistä löydät esitietokaavakkeen, täytä ja tuo kaavake tullessasi hammashoitolaan.

 

Kaavakkeet

Aikuisten esitietokaavake

Lasten ja nuorten esitietokaavake

HML-liiton sivuilta

Preliminary information for dental care

Förhandsuppgiffer för tand- och munvård