Tehostettu palveluasuminen Nurmilinnussa

Nurmilinnun asumispalveluyksikössä asutaan kodinomaisessa ja virikkeellisessä ympäristössä turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan ympärivuorokautisesta läsnäolosta, hoidosta ja kuntouttavasta toiminnasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisten tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita noudattaen. Apu on lähellä ympäri vuorokauden. Asukkaat voivat asua meillä elämänsä loppuun asti ellei heille tule tarvetta hoidontarpeensa takia siirtyä sairaalahoitoon.

Kodinomaista asumista

Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita ja kahden hengen huoneita on neljä kpl esimerkiksi pariskuntia varten. Asukkaan käyttävät omia vaatteita ja huone on mahdollista sisustaa omannäköiseksi. Huoneisiin on asennettu turvalattia, joka hälyttää esimerkiksi yöllä, kun asukas lähtee wc:hen tai liikkumaan.

Nurmilinnussa on asukkailla yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, kuntosali sekä pesu- ja saunatilat. Asukas maksaa huoneestaan vuokraa, lääkkeensä ja hankkii omat vaatteet omaisten tuella. Hoito- ja asumiskustannuksiin on mahdollista saada eläkettä saavan hoitotukea ja asumistukea Kelalta.

Asumispalvelukustannuksiin on liitetty hoito, ruoka, pyykki ja siivouskustannukset.

Aktiivista arkea

Nurmilinnussa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on ohjattua kuntouttavaa viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, liikumme, jumppaamme, pelaamme, ulkoilemme, käymme kuntosalilla - ja välillä vain olemme ja lepäämme.

Keskeisiä toimintaperiaatteita ovat turvallisuuden tunteen luominen ja asukkaiden kannustaminen osallistumaan asuinympäristön elämään ja toimintoihin.

 

 

 

  

 

   

Yhteystiedot

Nurmilintu

Rajamäentie 7
01900 Nurmijärvi

 

 

kanslia 2. krs

puh. 040 317 4831
asukkaille ja omaisille
puh. 040 317 4832

kanslia 1. krs

puh. 040 317 3402
asukkaille ja omaisille
puh. 040 317 3416

 

Asumispalveluyksikön johtaja

Laura Turunen
osastonjohtaja
Puh. 040 317 3408 ja kanslia puh. 040 317 3402