Keusote

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) vastaa alueensa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta 1.1.2019. Jäsenkuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Keusoten tavoitteena on turvata alueen asukkaille laadukkaat ja asiakaslähtöiset sosiaali- ja terveyspalvelut.

Jäsenkuntien asukkaille vuodenvaihteen siirtymä ei tuo mukanaan suuria muutoksia palveluihin tai toimipisteisiin. Kuntalaiset käyttävät samoja toimipisteitä kuin viime vuodenkin puolella ja asioivat valtaosin tutun henkilöstön kanssa. Kuntayhtymä pyrkii yhtenäistämään alueen palveluita niiltä osin, kun ne ovat ristiriidassa keskenään tai estävät palveluiden tasapuolisen saatavuuden jäsenkuntien asukkaille. Tämä on kuitenkin pitkäjänteistä kehittämistyötä, jonka vaikutukset alkavat näkyä kuntalaisille vasta ajan mittaan. Uusista yhteisistä, keskitetyistä palveluista tai muutoksista palvelurakenteisiin tiedotetaan aina erikseen.

Saat tietoa sosiaali- ja terveyspalveluista edelleen Nurmijärven kunnan verkkosivulta, Keusoten verkkosivulta ja sote-henkilökunnalta.

 

AJANKOHTAISTA

19.12. Keusote ja Kuntapro solmivat yhteistyösopimuksen. KuntaPron tiedote

13.12. Kuntayhtymävaltuuston päätöksiä

3.12.2018 Sosiaali- ja terveyspalvelujen ostolaskujen laskutusosoite muuttuu 1.1.2019

28.11. Palveluntuottajien ehtoihin parannuksia suun terveydenhuollon kokeilussa

27.11.Yhtymähallituksen päätöksiä

22.11. Diagnos ei jatka valinnanvapauskokeilussa v. 2019

21.11. Yhtymähallituksen päätöksiä

30.10. Yhtymähallituksen päätöksiä