Ajankohtaista

Kaikki

Paikalliset palvelut esillä syyskuussa – ilmoita oma yrityksesi mukaan 16.8. mennessä!

28.7.2020

Nurmijärven kunta järjestää yhteistyössä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry:n sekä Nurmijärven yrittäjäyhdistysten kanssa kaksipäiväisen Nurmijärvi Shop Up Days -tapahtuman 3–4.9.2020. Paikalliset yritykset voivat ilmoittautua mukaan 16.8. mennessä.

Päivien aikana on mahdollisuus tutustua alueen yritysten toimintaan, vierailla toimipisteissä, osallistua ohjattuun tekemiseen, hyödyntää päivien ajaksi räätälöityjä tarjouksia ja osallistua Timanttijahti 2020 -tapahtumaan etsimällä kunnan alueelle piilotettuja, lahjakortteihin oikeuttavia timantteja. Päivien sisältö kootaan keskitetysti tapahtumasivuille.

Tapahtuma on maksuton ja kaikki toimijat ovat tervetulleita mukaan, myös isommat yritykset. Lähde siis mukaan tapahtumaan: tuota tapahtumatarjouksia, järjestä avointen ovien toimintaa tai lahjoita Timanttijahtiin palkintoja. Tyyli on vapaasti valittavissa. Osallistua voit molempina tai vain toisena päivänä.

Tutustu tarkemmin tapahtumaan Shop Up Days –tapahtumasivulla ja ilmoittaudu mukaan 16.8. mennessä tapahtumasivuilta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

”Vitsit mikä mahdollisuus päästä tekemään Timanttijahtia yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa ja edistää niitä tavoitteita, joita varten Timanttijahti on ylipäätään luotu. Huomasimme hyvin pian, että kaikilla on sama tavoite. Nostaa alueen yrityksiä ja yrittäjiä esiin, kertoa kuntalaisille miten upeita palveluita ja tuotteita täältä on saatavilla ja luoda maksuton hyvänmielen tapahtuma kuntalaisille”, kertoo Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarit ry:n nurmijärveläinen puheenjohtaja Sari Heikkilä.

Takaisin listaukseen