Ajankohtaista

Lapset, Lukio, Nuoriso, Opetus ja koulutus, Palveluverkkotyö, Päätöksenteko

Osallistu kunnan Me tehdään Nurmijärvi -infotilaisuuteen 17.6. klo 17.00-18.30 verkossa – aiheena lukioratkaisu ja Rajamäen koulukampus

11.6.2020

Miten lukiokoulutus järjestetään tulevaisuuden Nurmijärvellä? Millainen koulukampus Rajamäelle rakentuu? Millaisia kustannusvaikutuksia tällä on? Miten kuntalaiset pääsevät itse osallistumaan päätöksentekoon?

Nurmijärven kunnassa on käynnissä palveluverkkotyö, jonka yhteydessä päätetään, missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Ensin on tarkoitus päättää lukiokoulutuksen järjestämisestä, mihin liittyen kunta järjestää Me tehdään Nurmijärvi –live -infotilaisuuden kuntalaisille keskiviikkona 17.6. klo 17-18.30. Infotilaisuus näytetään suorana lähetyksenä kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko. Lähetys on katsottavissa myös myöhemmin tallenteena samassa osoitteessa.Me tehdään Nurmijärvi Live

Me tehdään Nurmijärvi -livessä kuullaan kunnan johtavia viranhaltijoita ja asiantuntijoita. Puhujina ovat muun muassa kunnanjohtaja Outi Mäkelä, sivistysjohtaja Tiina Hirvonen, tekninen johtaja Jouko Lehtonen ja Nurmijärven lukion rehtori Heidi Handolin-Kiilo.

Katso infotilaisuus suorana ke 17.6. ja lähetä kysymyksesi jo ennakkoon!

Kuntalaiset pääsevät esittämään kysymyksiä lukion ja Rajamäen koulukampuksen hankesuunnitelmista sekä palveluverkkotyöstä. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 040 317 4500. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää suoran lähetyksen aikana tekstiviestillä, WhatsAppilla, kunnan kotisivujen kommenttikentässä ja Youtuben kautta. Kysymyksiin annetaan vastaukset lähetyksessä.

Kuntalaiset voivat ennen infotilaisuutta tutustua palveluverkkotyöhön ja hankesuunnitelmiin kunnan kotisivujen Me tehdään Nurmijärvi -teemasivulla.

Kuntalaisille avataan nettikysely 23.6.
Kunta on kuullut lukiokoulutuksen järjestämisen ratkaisuista perusopetuksen oppilaiden (5-9 lk), lukioiden opiskelijoiden sekä koulujen henkilöstön (ja muun sivistys- ja hyvinvointitoimialan henkilöstön) näkemyksiä toukokuussa. Kuntalaiset pääsevät kertomaan omat ajatuksensa lukioratkaisusta ja Rajamäen koulukampuksesta nettikyselyn muodossa 23.6.-26.7. Me tehdään Nurmijärvi -livessä 17.6. kuntalaiset saavat pohjatietoa hankesuunnitelmista, mikä helpottaa kyselyyn vastaamista.

Lue lisää palveluverkkosuunnitelmasta kunnan Me tehdään Nurmijärvi -teemasivulta!
Lukion ja Rajamäen kampuksen hankesuunnitelmat ovat luettavissa täällä.

 

Takaisin listaukseen