Ajankohtaista

Kaikki

Oppilas- ja opiskelijahuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut käytettävissä riippumatta siitä opiskellaanko koululla vai kotona

18.3.2020

Nurmijärven kunnan oppilas- ja opiskelijahuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut ovat lasten, nuorten ja huoltajien käytettävissä riippumatta siitä, tapahtuuko opiskelu koululla vai kotona.

Tukea tarjotaan tällä hetkellä ensisijaisesti puhelimitse. Kaikki sovitut asiakaspalaverit siirretään myöhempään ajankohtaan.

Mikäli sinulla on sovittuna tapaaminen psykologin tai kuraattorin kanssa, tulee työntekijä olemaan sinuun yhteydessä puhelimitse tai Wilma-viestillä ja voitte yhdessä sopia jatkosta.

Uusia asiakkaita pyydämme olemaan yhteydessä psykologiin tai kuraattoriin joko puhelimitse tai Wilma-viestillä. Poikkeustilanne herättää erilaisia tunteita niin lapsissa kuin vanhemmissa. Jos koet tarvitsevasi tukea näihin pohdintoihin, voit ottaa yhteyttä työntekijään.

Muutokset perheiden arjessa on nyt suuria. Kotona on hyvä keskustella, millaisin sopimuksin päivät saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin. Vanhempien ja lasten keskusteluissa olisi hyvä sopia päivän rakenteesta: heräämisaika, työskentelyaika, ruokailu, ulkoilu. Kun asioista on sovittu ennakkoon ja noudatetaan säännöllistä päivärytmiä, oppiminen ja perheen yhteinen arki sujuvat poikkeustilanteesta huolimatta paremmin.

Takaisin listaukseen