Ajankohtaista

NurmijärviTV

NurmijärviTV: Poliisi toivoo, että nuoret olisivat vappuna somessa

30.4.2020

Nurmijärven kunta ja Itä-Uudenmaan poliisi toivottavat nurmijärveläisille hauskaa vappua, mutta vetoavat samalla, että vappua juhlittaisiin kotona. Kunnanjohtaja Outi Mäkelän vieraana NurmijärviTV:n tämänviikkoisessa jaksossa on ylikomisario Jussi Huhtela.

Katso jakso tästä:

”Kyllä elää saa, mutta pitää muistaa, että olemme hallinneet epidemiaa yhdessä toimimalla hyvin. Ja nyt meidän pitäisi malttaa vielä hetki. Tärkeintä olisi, että suojattaisiin riskiryhmiin kuuluvia ja toimittaisiin niin, ettei terveydenhuolto ylikuormitu”, ylikomisario Huhtela kertoo ja toivoo, että nuoret somettaisivat ahkerasti vappuna:

”Nuorethan ovat keskimäärin hirveän fiksuja ja esimerkiksi alkoholinkäyttö on paljon vähäisempää kuin aiemmilla ikäluokilla. Sen haluaisin sanoa, ettei nuorten tarvitsisi vappunakaan kokoontua satapäin tai kymmenittäin, vaan nyt voi olla Instagramissa, Snapchatissa ja TikTokissa. Ja vanhemmat voisivat kannustaa nuoria somettamiseen. Nyt ei ole paha homma olla puhelimella”, Huhtela kertoo.

Outi Mäkelä kertoo NurmijärviTV:n haastattelussa, että Nurmijärven kunta on lisännyt vapuksi vartiointia.
”Toivomme, että lisävartiointi vaikuttaisi siihen, ettei tulisi ilkivaltaa tai häiriötekijöitä”, Mäkelä sanoo. Myös poliisi kertoo, että heillä on normaalivappuun verrattuna enemmän resursseja käytettävänään. ”Poliisin näkyvyys tulee olemaan vappuna varsin hyvä”, Huhtela sanoo. ”Nurmijärveläisille terveisiä, että poliisi on Nurmijärvellä läsnä kuten kaikkialla muuallakin.”

 

Takaisin listaukseen