Ajankohtaista

Tontit

Nurmijärven Rajamäelle on tulossa tarjolle lisää uusia omakotitontteja

25.10.2019

Nurmijärven Rajamäelle on tulossa tarjolle lisää uusia omakotitontteja. Tontit sijaitsevat vaihtelevassa metsämaastossa Rajamäen keskustassa. Tontit ovat valmiina rakentamista varten. Tule nyt tutustumaan Rajamäen Kylänpään tontteihin, joita esittelemme Omakotimessuilla 25.-27.10.2019 Myyrmäessä.

Omakotialue lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia

Rajamäellä kaikki on lähellä. Kylänpään asuinalueella on uusi liikekeskus Lähde. Asuinalueelta parin sadan metrin säteellä löytyvät koulut, joissa voi opiskella esiopetuksesta lukioon. Taajamasta löytyvät myös kirjasto ja apteekki sekä toimivat julkiset yhteydet niin Helsinkiin kuin Hyvinkäälle. Vuoden 2018 Kuntapalvelut-tutkimus paljastaa, että Rajamäellä asuvat Nurmijärven tyytyväisimmät asukkaat.

Katso Kylänpään esittelyvideo täällä.

Rajamäellä luonto on läsnä kaikkialla. Kangasmaisemissa kiertää yhteensä yli kolmekymmentä kilometriä kunnan ylläpitämiä ulkoilureittejä ja valaistuja hiihtolatuja. Lisäksi reilun kymmenen minuutin pyöräilymatkan päässä keskustasta sijaitsee valtakunnanmediassakin mainetta niittänyt kirkasvetinen Sääksjärvi uimarantoineen.

Tutustu Rajamäen uuteen esittelyvideoon täällä.

”Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, vuoden 2018 vesiliikuntapaikaksikin palkitussa uimahallissa uinnin lisäksi on ryhmäliikuntaa, kuntosali mahdollisuus, vauva- ja perheuintia. Liikuntapuisto tarjoaa monia liikuntamuotoja tenniksestä shakkiin ja frisbeehin”, luettelee Nurmijärven kunnan maankäyttöinsinööri Marja Puhakainen. ”Ihanat lenkkimaastot kutsuvat heti kotioveltasi liikkumaan.”

Rakenna turvalliselle Kylänpään alueelle

Kylänpään asuinalue mahdollistaa rauhallisen ja turvallisen asumisen lapsiperheelle. Tarjolla on 15 omakotitonttia alueella, johon rakentuu myös päiväkoti. Pienimmät tontit ovat 1000 m2 ja suurimmat 2500 m2 ja niiden hinnat vaihtelevat 45 045 eurosta 76 830 euroon. Tontit ovat myynnissä tai vuokrattavissa. Varausaika alkaa 1.11.2019 ja loppuu 15.11.2019 klo 14:00. Nurmijärven tonttitarjonta löytyy https://www.nurmijarvi.fi/vapaat-tontit/.

Tule tutustumaan Nurmijärven tonttitarjontaan Omakotimessuille Myyrmäki-halliin 25.-27.10.2019. Nurmijärven tonttiasiantuntijat löydät osastolta 12.6. Tutustu myös uuteen kampanjasivuumme ylpeastilande.fi.

Takaisin listaukseen