Ajankohtaista

Koronavirus, Liikunta, Nuoriso, Sääksi, Uimarannat

Nurmijärven kunta avaa Sääksin ja Tiiran uimarannat 1.6.2020

27.5.2020

Nurmijärven kunnan EU-uimarannat Sääksissä ja Tiiran rannassa aukeavat maanantaina 1.6.2020 kello 11.00. Tänä vuonna rantakausi kestää 2.8.2020 asti, ellei uimarantojen aukioloa rajoiteta COVID-19-tilanteen johdosta. Kunta seuraa tässä valtion ohjeistuksia ja päätöksiä.

Uimarannat ovat auki virallisesti joka päivä kello 11.00-19.00, jolloin rantapelastajat valvovat rantoja. Myös nuorisopalveluiden ylläpitämät kahviot ja oheistilat avataan maanantaina 1.6.2020. Tiiran rannan kioski on avoinna päivittäin klo 11-19 (säävarauksella). Sääksin rantakahvila on avoinna päivittäin klo 11-20 (säävarauksella).

Uimarannoilla tehdään normaalit rannan ja rantaveden puhdistustyöt rantakauden alkaessa.

Tällä hetkellä vallitsevan tautitilanteen johdosta kunta ohjeistaa rannan käyttäjiä pitämään 2 metrin turvavälit muihin käyttäjiin aivan kuten muillakin yleisillä paikoilla. Rantapelastajat pyrkivät ohjeistamaan myös paikan päällä käyttäjiä pitämään turvavälit esimerkiksi omaa pyyhepaikkaa valitessa.

Kunta vetoaa käyttäjien kuuliaisuuteen noudattaa yleisiä Suomen hallituksen antamia ohjeita turvaväleihin ja lähikontakteihin liittyen. Kunnioittamalla turvavälejä taataan kaikkien käyttäjien turvallisuus, jolloin jokainen pääsee nauttimaan rantojen aukiolosta. Kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen, pidämme tartuntariskit mahdollisimman alhaisina ja on todennäköisempää, että koko pitkä rantakausi päästään viemään valtakunnallisesti läpi ilman ongelmia.

Pidetään yhdessä toisistamme huolta myös uimarannoilla.

Takaisin listaukseen