Ajankohtaista

Kirjasto, Koronavirus, Koulutus, Liikunta, Monikko, Monikkosali, Museo, Varhaiskasvatus

Näin valmiuslaki vaikuttaa nurmijärveläisiin

16.3.2020

Tiedote 16.3.2020 klo 21.45

Valmiuslaki ollaan ottamassa Suomessa käyttöön 18.3.-13.4.2020. Nurmijärven kunta noudattaa valtioneuvoston suosituksia ja ottaa käyttöön viimeistään keskiviikkona 18.3. aamusta alkaen seuraavat toimenpiteet ja suositukset.

Seuraavat kunnan toimipisteet suljetaan
Klaukkalan jäähalli ja Rajamäen uimahalli suljetaan tiistaina 17.3.

Nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, Monikko, Rajakaari, museot sekä kirjastot suljetaan ja kirjastoauto lakkaa kiertämästä keskiviikkona 18.3. alkaen. Kirjaston laina-aikoja pidennetään siten, että valtioneuvoston asettamalta sulkuajalta ei kerry sakkomaksuja.

Nurmijärven kunta on ohjeistanut etätyöhön ne kunnan työntekijät, joiden työtehtävät sen mahdollistavat. Tästä johtuen kunnanvirastolla asiointi ohjataan puhelimessa tai sähköpostilla tapahtuvaksi. Yhteystiedot löytyvät kunnan kotisivuilla nurmijarvi.fi.

Ei yli 10 henkilön tapaamisia
Kunnan alueella suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla ja julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön.

Vaikutukset kouluihin ja päiväkoteihin

Nurmijärven kunta on tiedottanut 16.3.2020 erillisellä tiedotteella valmiuslain vaikutuksista varhaiskasvatukseen ja kouluihin.

Suojele riskiryhmiin kuuluvia

Nurmijärven kunta pyytää huomioimaan, että vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä ja hoitolaitoksissa on kielletty.

Takaisin listaukseen