Ajankohtaista

Kaikki

Me tehdään Nurmijärvi –pohjoinen palveluverkkotyöpaja 13.2.2020

14.2.2020

Kolmas Nurmijärven kunnan järjestämistä Me tehdään Nurmijärvi –ideatyöpajoista pidettiin Nurmijärven pohjoisella alueella Rajamäellä Seitsemän veljeksen koululla 13.2.2020.

Tapahtuma sai runsaan osallistujajoukon – noin 60 kuntalaista oli mukana tuottamassa ideoita ja kertomassa mielipiteitään. Paikalla oli myös kunnan viranhaltijoita, joiden kanssa oli mahdollista keskustella palveluverkkotyöhön liittyvistä tai muista kuntalaisia askarruttavista kysymyksistä.

Tilaisuus eteni teknisen johtajan Jouko Lehtosen pitämän palveluverkkotyön taustoituksen ja viranhaltijoiden esittäytymisen jälkeen työpajatyöskentelyllä. Osallistujat saivat valita itseään eniten kiinnostavan työpaja-aiheen kolmesta vaihtoehdosta (1. varhaiskasvatus, 2. koulutus ja 3. vapaa-aika). Työpajoissa keskusteltiin ja ideoitiin yhdessä millaisia asioita palveluverkossa pitäisi ottaa huomioon. Lopuksi ryhmien fasilitaattorit esittivät yhteenvedon ryhmissä käydystä keskustelusta.

Tilaisuuteen osallistuneiden kesken arvottiin lahjakortti Rajamäen uimahalliin ja kolme Ylpeästi lande -pipoa.

Nurmijärven kunta kiittää kaikkia tilaisuuteen osallistuneita rakentavasta ja aktiivisesta keskustelusta ja runsaista kehitysideoista. Nurmijärvi tehdään yhdessä.

Kuvia Me tehdään Nurmijärvi -työpajasta 13.2.2020

(kuvat: Rainer Lönnbäck):

Takaisin listaukseen