Ajankohtaista

Palveluverkkotyö

Me tehdään Nurmijärvi –palveluverkkotyö jatkuu – vastaa arviointikyselyyn

17.2.2020

Arviointikyselyn avulla on tilaisuus kertoa näkemys siitä, miten priorisoida monet varhaiskasvatuksen, opetuksen ja vapaa-ajan palveluverkkoon kohdistuvat kehittämistarpeet. Kyselyssä asetetaan tarkoituksellisesti vastakkain asioita, joiden välillä on vaikea valita. Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten arvostuksia palveluverkon kehittämisessä ja se on luonteeltaan neuvoa-antava. Tavoitteena on tuottaa tietoa kun palveluverkon kehittämislinjauksia valmistellaan päätöksentekoon. Kysely on jatkoa kolmelle helmikuun aikana järjestetylle palveluverkkotyöpajalle sekä sähköiselle kyselylle.

Kysely on auki 17.2.-23.2.2020.

Painike, joka on linkki palveluverkkokyselyyn.

Nurmijärven kunnan asukkaat ovat aktiivisesti osallistuneet kuluvan helmikuun aikana palveluverkon kehittämiseen asukastilaisuuksissa (noin 170 osallistujaa) sekä vastaamalla samaan aikaan avoinna olleeseen kyselyyn (521 vastaajaa).

Lämmin kiitos kaikille jo osallistuneille!

 

Osallistuminen jatkuu vielä myöhemmin keväällä palveluverkkotyön edetessä. Lopullinen palveluverkkosuunnitelma tulee päätöksentekoon asteittain keväällä ja syksyllä. Lue lisää palveluverkkotyöstä ja siihen liittyvistä aikatauluista ja tapahtumista kootusti kunnan kotisivujen palveluverkko-sivustolta.

Takaisin listaukseen