Ajankohtaista

Palveluverkkotyö

Me tehdään Nurmijärvi -kysely avoinna 16.2. asti

4.2.2020

Nurmijärven kunnassa on käynnissä palveluverkkotyö, jonka yhteydessä päätetään, missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Työ aloitettiin viime vuonna, ja palveluverkkosuunnitelma on tarkoitus laatia ja viedä päätöksentekoon vuoden 2020 aikana. Kunnanvaltuusto päätti työn etenemisestä 29.1.2020.

On tärkeää, että mahdollisimman moni nurmijärveläisistä saa äänensä kuuluviin palveluverkkotyön yhteydessä. Me tehdään Nurmijärvi -toimenpiteissä kerätään tietoa ja ajatuksia, joiden pohjalta päästään valmistelemaan kriteerit palveluverkkotyön suunnittelua varten.

Mitkä palvelut on tarpeen järjestää lähipalveluina ja mitkä keskitetysti? Miten ja missä varhaiskasvatus ja koulutus tulevaisuudessa järjestetään ja millaisia vapaa-aikapalveluja kunnan tulisi tarjota? Näitä asioita käsitellään asukastyöpajoissa ja samoihin kysymyksiin voi vastata kyselyssä. Kysely on avoinna 3.-16.2.2020.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi 50 euron lahjakortti sekä Ylpeästi lande -pipoja.

Painike, joka on linkki palveluverkko kyselyyn.

Osallistu Me tehdään Nurmijärvi –työpajoihin!

Nurmijärven kunta järjestää helmikuussa kolme Me tehdään Nurmijärvi -ideapajaa kuntalaisille. Niissä kuntalaiset pääsevät ottamaan kantaa ja osallistumaan siihen, millainen heidän toiveensa tulevaisuuden Nurmijärvestä on. Me tehdään Nurmijärvi -tapahtumissa tärkeää on vuoropuhelu, yhdessä tekeminen.

Ilmoittaudu työpajoihin linkki

  • To 6.2. klo 18-20, Arkadian yhteislyseo (Lepsämäntie 15, Klaukkala)
  • Ke 12.2. klo 18-20, Valtuustosali, Kunnanvirasto (Keskustie 2B, Nurmijärvi)
  • To 13.2. klo 18-20, Rajamäen lukio (Keskusraitti 1, Rajamäki)

Lue lisää Nurmijärven palveluverkkotyöstä ja Me tehdään Nurmijärvi -tapahtumista osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko

Me tehdään Nurmijärvi. Yhdessä. Nurmijärvi tehdään yhdessä.

Takaisin listaukseen