Ajankohtaista

Kaikki, Kulttuuri, Liikunta, luonto, Matkailu, Sääksi, Tapahtumat, Uimarannat

Matkailijoille palveluita tarjoava yritys. Ilmoita tietosi ”Visit Nurmijärvi” -sivuille ja kesäesitteeseen.

29.3.2022

Nurmijärven kunta on toteuttamassa Visit Nurmijärvi -sivustoa. Sivuston tavoitteena on saada Nurmijärveltä matkailijoille löytyvät elämykset ja palvelut yhteen paikkaan löydettäväksi. Matkailijoille tarkoitetut palvelut voivat liittyä esimerkiksi elämyksiin, ruokailuun, liikuntaan, majoitukseen, taiteeseen tai matkailijoita kiinnostaviin ostoksiin.

Nurmijärveläisille matkailijoille palveluita tarjoaville yrityksille voidaan luoda Visit Nurmijärvi -sivustolle oma sivu (esittelykortti).  Yritykselle toteutettava esittelykortti ohjaa Visit Nurmijärvi -sivuston kävijöitä yrityksen omiin kanaviin, kuten yrityksen omalle verkkosivustolle, somekanaviin, verkkokauppaan, varausjärjestelmään jne. Voit päästä mukaan lähettämällä kuvat ja tiedot yrityksestäsi/palvelustasi.  Toimi seuraavasti:

  1. Lähetä kaksi vaakakuvaa sekä yrityksesi logo kuvatiedostona (esim png, jpg) sähköpostilla osoitteeseen janne.raudaskoski@nurmijarvi.fi

Kuvien optimikoot ovat:

  • Kuva 1: 1920x1080px. Tämä kuva toimii sivun listauksissa ja yrityksen esittelykortissa.
  • Kuva 2: 1920x550px. Tämä kuva toimii yrityksen esittelykortin kansikuvana.
  • Logo, 400x400px. logo voidaan lisätä yrityksen esittelykorttiin.
  • Nimeä kuvat yrityksen nimen mukaan. Jos kuvaajan nimen tulee tulla näkyviin, lisää myös se kuvan nimeen. Esimerkki kuvan nimestä: nurmijarven_majoituspalvelu_kuva1_kari_kuvaaja
  1. Kun olet lähettänyt kuvat sähköpostilla, kirjoita tarvittavat tiedot tähän lomakkeeseen: https://forms.office.com/r/g2wRXBjtDy
  • Kannattaa muistaa, että yrityksen sivu näyttää paremmalta, kun sisältöjä (tekstiä, kuvia, linkkejä yms.) on runsaasti ja monipuolisesti, joten kannattaa täyttää kaikki lomakkeen kohdat, joihin suinkin löytyy sisältöä. Punaisella tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.
  • Yritys saa myöhemmin, kuitenkin ennen sivuston julkaisua, päivitysoikeudet omiin sisältöihinsä. Päivitysoikeudet lähetetään ilmoittajan sähköpostiin, kun sivusto on valmistunut.
  • Tietoja voidaan tarvittaessa julkaista myös Uudenmaan Aarre App -sovelluksessa ja ”Nurmijärven kesä 2022” -esitteessä.

Visit Nurmijärvi -sivusto, kesäesite ja Aarre App ovat osa Nurmijärven kunnan matkailun ja matkailuviestinnän kehittämistoimenpiteitä. Yrityksen/palvelun perustiedot lisätään maksutta näihin palveluihin, jos ne niihin soveltuvat. Nurmijärven kunta pidättää oikeuden muokata ja päättää kanaviinsa tulevista sisällöistä.

Lähetä tiedot 10.4.2022 mennessä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.4. asti.

Takaisin listaukseen