Ajankohtaista

Kaikki, Matkailu

Matkaa Nurmijärvelle! Lue vinkit kunnan uusilta matkailusivuilta!

25.6.2020

Miltä kuulostaa eläimellinen päivä Nurmijärvellä vai haluatko pyöräillä Aleksis Kiven kannoilla? Houkuttelevatko helteet viettämään unelmien rantapäivää Sääksissä vai kiinnostaako vauhti, tai vaikka futisgolf? Ja mitä pitääkään sisällään päivä Molotovin cocktailien tai funkkiksen parissa? Entä millaisia herkkuja paikalliset kahvilat ja ravintolat tarjoavat matkaajille? Tämän kaiken saa selville vierailemalla Nurmijärven kunnan uusilla matkailusivuilla, www.nurmijarvi.fi/teemasivut/matkailu ja matkaamalla tänne Nurmijärvelle. Tervetuloa!

”Tänä vuonna lähi- ja luontomatkailu tulee olemaan suosiossa. Kesälomalla ei lähdetä kaukomaille, vaan tehdään päiväretkiä lähiympäristöön. Tämän takia olemme ideoineet matkailusivuille erilaisia kesäpäiväohjelmia”, kertoo Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

”Ja Nurmijärvi on kauniin luontonsa, maalaismaisemiensa, historiansa ja saavutettavuutensa vuoksi ihanteellinen päiväretkikohde varsinkin pääkaupunkiseutulaisille, jotka pääsevät halutessaan päivän päätteeksi kotiin yöksi. Toki toivomme, että matkaajat viipyvät vieraanamme pidempäänkin, myös majoitustiedot löytyvät matkailusivuilta!”

Nurmijärven kunnan uudet matkailusivut julkaistiin tänään, 25.6. Sivut sisältävät kattavasti tietoa kunnan alueella olevista nähtävyyksistä, luonto- ja kulttuurikohteista. Lisäksi matkailusivuille on kerätty tietoa tapahtumista, elämyksistä, ostos- ja ruokailumahdollisuuksista yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

”Haluamme matkailusivujemme avulla palvella lähiseutujen ja nurmijärveläisten tarpeita. Kun ajantasainen tieto kunnan matkailukohteista ja kaupallisista palveluista löytyy samasta paikasta, helpottaa se ihmisten loma- ja vapaapäivien suunnittelua ja toteutusta”, sanoo Siltanen.

”Ja toki haluamme tuoda esille erityisesti kunnan ulkopuolella asuville Nurmijärven upeita nähtävyyksiä ja luontoa. Matkakaan ei ole pitkä, esimerkiksi Helsingistä vain puolisen tuntia”, lisää Teemu Siltanen.

Tutustu matkailusivuihin >>

 

Takaisin listaukseen