Ajankohtaista

Yritykset

Lidl ja Tokmanni avaavat yhteismyymälän Nurmijärven Kirkonkylään

10.8.2020

Lidl ja Tokmanni avaavat Nurmijärven Kirkonkylään yhteismyymälän 2021 koronaviruksen sävyttämästä poikkeusajasta huolimatta. Yhteismyymälä rikastuttaa kunnan kaupallista palvelutarjontaa sekä luo kuntaan kymmeniä uusia työpaikkoja.

Nurmijärven Kirkonkylään Lidlin ja Tokmannin käyttöön valmistuva uusi liiketila sijaitsee Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella. Rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2021 ja liiketila valmistuu loppuvuodesta 2021.

Havainnekuva Nurmijärven Kirkonkylän Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälästä.

 

”Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää Kirkonkylän keskustaa”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo.

Tunnettujen ketjujen myymälät tuovat Nurmijärvelle lisää odotettuja kaupan palveluja ja mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa.

”Olemme iloisia voidessamme julkistaa uuden Tokmannin avaamisen Nurmijärven Kirkonkylään hyvälle liikepaikalle. Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. Kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan”, iloitsee Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

”On hienoa avata Lidl-myymälä uudessa liikekeskuksessa, joka sijaitsee hyvällä paikalla keskellä Kirkonkylää. Uudessa myymälässä pääsemme palvelemaan nurmijärveläisiä asiakkaitamme entistä paremmin”, kiinteistökehityspäällikkö Toni Lautala kertoo.

Joustava yhteistyö vie eteenpäin

Koronatilanteen luomasta epävarmuudesta huolimatta hanke käynnistyy Nurmijärven kunnan ja Lehdon toimivan yhteistyön ansiosta. Hankekehittäjänä toimiva Lehto rakentaa noin 5000 kerrosalaneliön liikekeskittymän pitkäaikaisille kumppaneilleen Lidlille ja Tokmannille.  

”Nurmijärven kunta on ollut ketterä ja aktiivinen yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme pystyneet etenemään verrattain ripeässä aikataulussa. Koronaviruksen sävyttäminä aikoina tämä on ollut erittäin tärkeää, jotta saamme alueelle uudet palvelut”, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

”Me Nurmijärvellä haluamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja käytännönläheistä. Emme olisi kuitenkaan onnistuneet ilman Lehdon aktiivista ja ammattimaista työtä”, Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää kiittelee.

Takaisin listaukseen