Häiriötiedotteen tilaus

Nurmijärven Vesi tiedottaa vesihuoltoon liittyvistä häiriöistä esim. vedenjakelun keskeytyksistä tekstiviestillä. Palvelu on maksuton ja sitä voivat käyttää kaikki Nurmijärven Veden asiakkaat, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat.

Jos haluatte saada häiriötilanteissa tekstiviestin, täyttäkää oheiseen lomakkeeseen sen kiinteistön osoite, jota koskevista häiriöistä haluatte saada tiedon sekä matkapuhelinnumero, johon haluatte tekstiviestin lähetettävän. Halutessanne voitte antaa myös sähköpostiosoitteen.

Voitte halutessanne saada häiriötiedon oman asuinpaikkanne lisäksi myös muusta osoitteesta, esim. sukulaisenne osoitteesta. Täyttäkää lomake tällöin toiseen kertaan ja laittakaa käyttöpaikkaan haluamanne osoite ja matkapuhelinkenttään oma matkapuhelinnumeronne.

Tekstiviestejä lähetetään klo 7-22 välisenä aikana ellei viestien vastaanottaja salli viestien lähetystä myös yöllä. Jos ette salli viestien lähetystä yöaikaan, yöllä lähetetyt viestit saapuvat teille seuraavana aamuna klo 7.00. Tällä hetkellä häiriötiedotepalvelu toimii vain arkisin työaikana. Palvelua ollaan ottamassa käyttöön myös iltaisin ja viikonloppuisin tulevaisuudessa.

Oheisella lomakkeella voi myös peruuttaa tekstiviestien lähetyksen. Tällöin lomakkeen täyttämisen jälkeen painetaan "Peruuta tilaus" -painiketta.

Lomakkeen täyttöohje

  • Syötä kiinteistön osoite (kadun nimi ja numero) kokonaan, jos ohjelma ei osaa heti ehdottaa oikeaa osoitetta alle ilmestyvään valikkoon. Valikkoon mahtuu vain 10 osoitetta kerrallaan. 
  • Syötä puhelinnumero ilman välejä tai viivoja eli 04012345678
  • Useampi puhelinnumero syötetään pilkulla erotettuna eli 04012345678,0509876543
  • Useampi sähköpostiosoite syötetään pilkulla erotettuna ja ilman välejä eli etu.sukunimi (at) jotain.fi,etunimi.suku@jotainmuuta.fi