Ajankohtaista

Koronavirus, Koulutus, Liikunta, Monikkosali, Tapahtumat, Terveys

Kunta suosittelee, että yli 50 hengen tapahtumat perutaan – Kunta peruu liikunta- ja harrastetapahtumia

13.3.2020

Valtioneuvoston eilisen 12.3. linjauksen mukaan yli 500 hengen tilaisuuden perutaan. Kunta peruu omalta osaltaan kaikki yli 50 hengen harrastetapahtumat (mm. ikäihmisten tapahtumat), joissa kunta on tapahtumanjärjestäjä. Sama linja on käytössä muissa Keusote-kunnissa. Linjaus kattaa myös kirjastoissa järjestettävät tapahtumat.

Kunta peruuttaa myös edellä mainittua pienemmät kunnan järjestämät liikuntatapahtumat ja ikäihmisten tapahtumat, joissa tartuntariski on korkeampi. Tällaisia ovat mm. jumpat, vesijumpat ja Liikuntamaa-tapahtumat.

Kunta ei järjestä liikuntatiloissaan, kuten koulujen liikuntasaleissa tai jäähallilla, omaa toimintaa. Kunta ei toistaiseksi sulje liikuntatiloja ulkopuolisilta varaajilta. Mikäli seura tai käyttäjä ilmoittaa, ettei käytä vuorojaan, kunta ei peri käyttömaksua. Kunta ei myönnä uusia varauksia kunnan hallinnoimiin tiloihin.

Kunta tiedottaa erikseen Monikkosalin tapahtumien mahdollisesta siirrosta tai peruuttamisesta.

Koulut ja päiväkodit toimivat toistaiseksi. Nuorisotilat, iltapäiväkerhot ja koulujen harrasteiltapäivät toimivat niin kauan kuin koulutkin toimivat. Nurmijärven kunta noudattaa opetuksen ja varhaiskasvatuksen osalta valtioneuvoston linjauksia.

Muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumat

Nurmijärven kunta ei toistaiseksi peru ulkopuolisten tapahtumanjärjestäjien tapahtumia ja kiellä suurempien tilojen käyttöään (mm. Monikkosali, Märkiön leirikeskus). Nurmijärven kunta suosittelee, ettei yli 50 hengen tapahtumia järjestettäisi toistaiseksi Nurmijärven alueella. Kunta tiedottaa, jos kunta tekee muutoksia tilojensa käytön osalta.

 

Takaisin listaukseen