Ajankohtaista

Kaikki

Kunnan uudet matkailusivut hakevat paikallisia palveluita ja kokemuksia – vielä ehdit ilmoittautua!

1.6.2020

Nurmijärven kunnan uudet matkailusivut Nurmijärven kesä 2020 julkaistaan kesäkuussa. Kunta hakee kuntalaisilta, järjestöiltä ja yrityksiltä sisältöehdotuksia kunnan kotisivujen verkkolomakkeen kautta. Ilmoita tapahtumasi mukaan sunnuntaihin 7.6. mennessä! Ilmoita tietoja matkailusivuille >>

Tänä vuonna kunnan painettua kesäesitettä ei jaeta kotitalouksiin, mutta kunta avaa matkailuun keskittyvän teemaosion kotisivuilleen.

”Nurmijärvellä on loistavat puitteet kesäseikkailuihin. Uskon, että erityisesti tänä vuonna luontomatkailu vetää puoleensa ja Nurmijärvellä onkin runsaasti nähtävää. Lisäksi paikallisten yrittäjien kattavat palvelut vetävät varmasti puoleensa matkailijoiden lisäksi nurmijärveläisiä. Uudet sivut helpottavat kesäsuunnitelmien suunnittelua”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Matkailusivuilla tullaan esittelemään kunnan palveluita kattavasti. Nyt kuntalaisilta, järjestöiltä ja yrityksiltä pyydetään sisältöä kunnan kotisivujen verkkolomakkeen kautta. Lisäksi kunnalle voi edelleen perinteiseen tapaan ilmoittaa tapahtumia kotisivujen tapahtumakalenteriin lisättäväksi. Ilmoita tapahtumasi mukaan sunnuntaihin 7.6. mennessä!

”Emme julkaise tänä kesänä printtilehteä, sillä aikataulut saattavat muuttua näin korona-aikana nopeallakin aikataululla. Kotisivuilla voimme päivittää tietoja joustavasti ja muutoksia voi ilmoittaa meille myös kesän aikana matkailusivujen kautta”, Siltanen kertoo.

Ilmoita tietoja matkailusivuille >>

Tapahtumista voit laittaa tietoja kunnan kotisivujen tapahtumakalenteriin.

Ilmoita järjestämäsi tapahtumat tapahtumakalenteriin >>

 

Takaisin listaukseen