Ajankohtaista

Kulttuuri

Kulttuuriavustusta haettavissa maaliskuussa

26.2.2020

Hyvinvointilautakunnan myöntämän kulttuuriavustuksen hakuaika alkaa maaliskuussa. Kulttuuriavustusta haetaan sähköisesti kunnan verkkoasiointipalvelu Solmussa.

Hakulomakkeet aukeavat viikolla 10 ja hakuaika päättyy 31.3.2020.

Kulttuuriavustusta voidaan myöntää nurmijärveläiselle yhdistykselle, ammattitaiteilijalle, työryhmälle ja taiteen opiskelijalle. Yhdistykset voivat hakea avustusta muun muassa tapahtumien järjestämiseen, kotiseututyöhön ja muuhun kulttuuritoimintaan. Ammattitaiteilijat voivat hakea työskentelyapurahaa ja taiteen opiskelijat stipendiä. Avustuksiin varattu määräraha 44 500 euroa sisältää kulttuuripalkinnot.

Tarkempaa tietoa avustuksen hakukriteereistä ja myöntämisperusteista on kulttuuripalveluiden verkkosivuilla julkaistusta kulttuuriavustussäännöstä. Hakuohjeet ja avustussääntö löytyvät osoitteesta www.nurmijarvi.f/kulttuuri –> kulttuuriavustukset.

Sähköinen haku vaatii tunnuksen luomista ja kirjautumista Solmu-verkkopalveluun. Hakemuksen tekeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen hakuajan umpeutumista. Nurmijärven kirjastojen henkilökunnalta saa tarvittaessa apua verkkohakemuksen täyttämisessä ja hakemuksessa vaadittavien liitteiden skannaamisessa pdf-muotoon.

Kulttuuriavustukset

Takaisin listaukseen