LÄNSIKAAREN KOULU

   

Tervetuloa Länsikaaren koulun kotisivuille!

Koulumme on aloittanut toimintansa 1.8.2011. Lukuvuonna 2018-2019 Länsikaaren koulussa työskenteli 148 oppilasta, 8 opettajaa ja 2 koulunkäynnin ohjaajaa. Tämän lisäksi henkilöstöömme kuuluu yhdistelmätyöntekijä ja keittiöhenkilökuntaa.

Koulumme toimii Länsikaaren alueella kyläkoulun tavoin. Teemme yhteistyötä alueen eri järjestöjen, seurojen ja muiden toimijoiden kuten seurakunnan, koulujen ja päiväkotien kanssa.

Koulumme toiminta-ajatus: Länsikaaren koulusta avaimet merkitykselliseen elämään

Tässä tärkeinä periaatteina ovat yhteistyö, osallisuus ja laadukkuus

  • Yhteistyö: Pidämme yhteisen suunnan huoltajien kanssa ja olemme avoimia ympäröivään yhteiskuntaan ja maailmaan. Toteutamme arvostavia kohtaamisia sekä huolehdimme suvaitsevaisuudesta ja empatiasta.
  • Osallisuus: Rohkaisemme oppilaita itseilmaisuun ja itseohjautuvuuteen. Opetuksen toiminnallisuus ja oppilaiden yksilöllinen kohtaaminen vahvistavat osallisuutta.
  • Laadukkuus: Oppimisympäristö on laadukas ja asianmukainen, opetus ja ohjaus on monipuolista. Hyvät tavat sekä itsetuntemus ovat keskiössä niin oppilailla kuin opettajillakin.

Koulumme lukuvuoden kehittämiskohteet ja painotusalueet nousevat näistä avaimista.

 

Koulumme väki kiittää oppilaita ja huoltajia sekä kaikkia yhteistyötahoja päättyneestä lukuvuodesta ja toivottaa kaikille mukavaa kesää!

Lukuvuoden 2019-2020 ensimmäinen koulupäivä on torstai 8.8. klo 9.00-12.00.

 

Rehtori Terhi Hynninen 

puhelin                      040 317 4661

osoite                        Kehätie 37, 05200 Rajamäki

rehtorin sähköposti     etunimi.sukunimi(at)nurmijarvi.fi

koulun sähköposti       lansikaari(at)nurmijarvi.fi

 

Päivitetty 2.6.2019