Kouluruokailu

Oppilaalle tarjotaan jokaisena työpäivänä tarkoituksenmukaisesti järjestetty ja ohjattu, täysipainoinen maksuton kouluateria kuuden viikon ruokalistakierron mukaisesti. Ruokalista on nähtävissä ruokapalveluiden kotisivujen Jamix Menu palvelun kautta (oheinen linkki tai mobiilisovellus) sekä viikoittain Nurmijärven Uutisissa.

Koulujen ruokalista

Palmian ruokalista

Ruokalista koskee seuraavia toimipaikkoja: Harjulan koulu, Harjulan päiväkoti, Daghemmet Äppelgården, Huitin päiväkoti ja Riihipuiston päiväkoti.

http://ruoka.palmia.fi/

Palmian koulu- ja päiväkotiruokalista on ruokalajeittain samankaltainen kuin Aleksian ruokalista.

 

Erityisruokavalio

Eritysruokavaliot valmistetaan lääketieteellisin, eettisten tai uskonnollisten perusteiden mukaan. Lomakkeen saa koululta tai tulostamalla koulun kotisivuilta ja se toimitetaan rehtorin kautta keittiöhenkilökunnalle. 

Ilmoitus erityisruokavaliosta -lomake

Ruokapalvelut valmistaa oppilaiden tarvitsemat lääketieteellisiin syihin perustuvat erityisruokavaliot sekä uskonnollisista tai eettisistä syistä rajoitetut ruokavaliot.

Huoltajien tulee täyttää Ilmoitus erityisruokavaliosta -lomake. Lomake sekä mahdollinen lääkärintodistus palautetaan kouluun, rehtorille.

Ilmoitus erityisruokavaliosta on uusittava vuosittain mielellään jo toukokuussa seuraavaa lukuvuotta varten. Poikkeuksena ovat diabetekseen ja keliakiaan liittyvät ruokavaliot, joista riittää kerran kouluaikana tehty ilmoitus. Ruokavaliossa tapahtuneista muutoksista on tärkeää tehdä uusi ilmoitus. Lisäksi huoltajien toivotaan ilmoittavan oppilaan poissaoloista myös koulun keittiöön, jos oppilaalla on hyvin yksilöllinen erityisruokavalio.

 

Maksullinen välipala

Maksullisen välipalan maksukäytäntöohje 2016

 

Kouluruokailusuositus

Voit tutustua valtion ravitsemusneuvottelukunnan kouluruokailusuositukseen oheisen linkin kautta

Kouluruokailusuositus (Opetus- ja kulttuuriministeriön sivulla)  

Keittiöiden yhteystiedot

Yhteystiedot