Ajankohtaista

Kaikki, Koulutus, Liikunta, Nuoriso

Kouluikäisten harrastusiltapäivätoiminta syksy 2019

23.8.2019

Viime lukuvuodella aloitettu harrastusiltapäivätoiminta jatkuu nyt syyslukukaudella 31 kerhon voimin. Perusajatuksena toiminnassa on se, että mukaan ilmoittautuneissa kouluissa koulupäivä päättyy tiistaisin klo 14 mennessä ja kerhot alkavat heti koulupäivän jälkeen omassa koulussa tai lähialueella, jonne pääsee siirtymään.

Kerhoja ovat toteuttamassa Nurmijärven Opisto ja Musiikkiopisto, Nurmijärven Tanssiopisto, Nurmijärven jalkapalloseura NJS ry, SB-Pro ry, Klaukkalan NMKY ry, Nurmijärven Yleisurheilu ry, Rajamäen Kehitys ry, Metsäkylän nouseva ry, Fit24, KuntoCenter ja kunnan henkilöstöä. Toimintaa kunnassa koordinoi Liikkuva koulu-koordinaattori.

Kunta on saanut harrastusiltapäivätoiminnan toteuttamiseen Olympiakomitean koordinoimaan Lasten Liike-avustusta. Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSport.fi-sivuston kautta. SuomiSport toimii hyvänä apuvälineenä kerhoille ja toimijoille läsnäolojen kirjaamiseen ja palautteen keräämiseen. Harrastusiltapäivän kerhotarjontaan voit tutustua oheisesta linkistä.

http://bit.ly/Harrastusiltapäivä_2019

Harrastusiltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

Kerhoon ilmoittautuminen vaatii huoltajan rekisteröitymisen SuomiSport-järjestelmään ja liittämään omaan profiilinsa lapset, joita olet ilmoittamassa kerhoihin. Suosittelen rekisteröitymistä SuomiSport-järjestelmään etukäteen, jotta ilmoittautuminen harrastusiltapäivätoimintaan sujuisi vaivattomasti.

https://info.suomisport.fi/

Kirjauduttuasi SuomiSport.fi-ohjelmaan valitse ”Tapahtumat” ja kirjoita hakukenttään ”Nurmijärvi”, niin pääset selaamaan kerhovalikkoa ja ilmoittautumaan kerhoon.

Kerhoihin ilmoittautuminen alkaa 26.8. klo 8.00 ja päättyy 4.9.klo 12.00.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhot alkavat 17.9. ja kokoontuvat syyskaudella 10 krt. Kerhokuvauksessa on mainittuna aikaväli, jona kerhoa pidettään. Seuraavissa kerhoissa on lyhyempi jakso; kokkikerhot ja toiminnallinen kehonpainoharjoittelu Fit24.

Tämän syksyn kokeiluna on torstai-iltapäivässä pidettävät FortDance-kerhot Monikossa.

Koulukuljetusoppilailla on tiistaisin oikeus kuljetukseen kouluilla pidettävistä kerhoista kotiin kerhon päätyttyä. Siirtyminen kerhoon koulupäivän jälkeen on vanhempien järjestelyvastuulla. Mikäli lapsesi on oikeutettu koulukuljetukseen ja tarvitsee koulukyydin kerhosta kotiin – ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kentässä!

Harrastamisen iloa ja onnistumisia harrastusiltapäivätoiminnan parissa!

Liikkuva Koulu-koordinaattori

Mika Vänni
puh. 040 317 2405

 

Takaisin listaukseen