Ajankohtaista

Liikunta

Koiralatukokeilu siirtyy Järvipohjasta Parkkimäkeen valaistulle ladulle

9.2.2021

Viime viikolla alkanut koiralatukokeilu siirretään Nurmijärvellä Järvipohjan reitiltä Parkkimäkeen. Uusi Parkkimäen koiralatu on valaistu ja valittavana on eri vaikeusasteen reittejä. Kunta tiedotti aiemmin 4.2., että kunta haluaa tarjota mahdollisuuden koirahiihdon harrastamiseen Nurmijärvellä mahdollisimman usealle harrastajalle soveltuvalla reitillä.

”Jatkossa koirahiihtäjät ovat siis tervetulleita kunnan Parkkimäen reitille jo aiemmin ilmoitettuihin aikoihin”, vs. liikuntapaikkapäällikkö Kalle Koski kertoo.

Parkkimäen latu on koirahiihtäjien käytössä tiistaisin klo 19.00-21.00 ja lauantaisin klo 08.00-10.00. Järvipohjassa koirahiihto on jatkossa kielletty.

Parkkimäki on valaistu ja reitit monipuolisia

Parkkimäessä on selkeä yhtenäinen parkki- ja lähtöpaikka, johon harrastajat löytävät paremmin koiriensa kanssa autoilla paikalle.

”Lisäksi koko latuosuus on valaistu, joka lisää turvallisuutta tiistai-illan vuorolle, sekä reitillä on valittavissa useampi eri pituus ja samalla myös vaikeusaste. Kokonaisuutena Parkkimäen reitti siis soveltuu aiempaa reittiä paremmin koiraladulle rajattuina aikoina”, Koski kertoo.

Parkkimäen uuden koiraladun lisäksi kunnalla on edelleen vanhaan tapaan Alhoniitun koiralatu, joka tarjoaa mäkisen ja haastavan sekä lyhyen pätkän koirahiihdon harrastajille. Järvipohjassa koirahiihto on jatkossa kielletty.

Lisätiedot ajantasaisesta latupalvelusta >>

 

 

Takaisin listaukseen