Ajankohtaista

Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vedenjakelu keskeytynyt Kerhokujalla, Kelotiellä ja osittain Korppoontiellä ja Tuohitiellä

17.12.2019

Päivitys 18.12. klo 11.00

Tuohitien leikkipuistossa ollut vuoto on saatu korjattua ja vedenjakelu on palautunut normaaliksi Kerhokujalla, Kelotiellä, Korppoontie 2-5, sekä 7:ssä, Tuohitiellä osoitteissa 1,3 ja 5 sekä Mäntysalontiellä osoitteissa 8 ja 10.

Tuohitiellä sijaitsevan toisen vuodon korjaustyöt jatkuvat. Tuohitien vuodon korjauksen tämän hetken arvioitu valmistumisaika on klo 15.00 mennessä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä sameutta ja ruskeaa rautasakkaa. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta. Vedessä oleva harmaa väri johtuu vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta. Mikäli vesi ei kirkastu hanoista laskemalla 10 minuutissa, pyydämme olemaan yhteydessä Nurmijärven Veden vikapalveluun (puh. 09 879 7112)

Nurmijärven Vesi tiedottaa asiasta nettisivuilla. Seuraa www.nurmijarvenvesi.fi. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

 

Päivitys 18.12. klo 8.40

Mäntysalossa Tuohitien ja Kerhokujan alueella korjataan parhaillaan kahta putkirikkoa. Vedenjakelu on keskeytynyt kokonaan Kerhokujalla, Kelotiellä, Korppoontie 2-5, sekä 7:ssä sekä Tuohitiellä osoitteessa 1-13 ja 8-20.

Tilapäinen vedenjakelupiste sijaitsee Mäntysalon ja Kelotien risteyksessä. Jakelupiste tulee olemaan paikalla niin kauan kuin vedenjakelu on alueella keskeytynyt lukuunottamatta lyhyitä poissaoloja, jotka johtuvat säiliön täytöstä.

Nurmijärven Vesi tiedottaa asiasta nettisivuilla. Seuraa www.nurmijarvenvesi.fi. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

 

Tiedote 18.12.2019 klo 1.05

Vedenjakelu on keskeytynyt kokonaan Kerhokujalla, Kelotiellä ja Korppoontie 2-5, sekä 7:ssä. Vesijohdon korjaustyöt jatkuvat aamulla.

Tilapäinen vedenjakelupiste sijaitsee Mäntysalon ja Kelotien risteyksessä. Jakelupiste tulee olemaan paikalla niin kauan kuin vedenjakelu on alueella keskeytynyt.

 

Nurmijärven Vesi selvittää tilannetta ja tiedottaa asiasta. Seuraa www.nurmijarvi.fi. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Takaisin listaukseen