Ajankohtaista

Vesihuolto

Klaukkalan päävesijohdon putkirikko on korjattu – vedessä saattaa ilmetä sameutta

17.12.2019

Vedenjakelu keskeytyi tänään Klaukkalan, Lepsämän, Metsäkylän ja Vantaan Syväojan kylän alueilla Klaukkalan Ohikulkutien Mt 132:n työmaalla rikkoutuneen päävesijohdon vuoksi. Päävesijohto on saatu korjattua klo 19.50. Vettä voi käyttää Klaukkalan alueella normaalisti.

Korjaustöihin liittyen rikkoutunut putkiosuus kloorattiin veden puhtauden varmistamiseksi. Tästä syystä vesi saattaa haista ja maistua hetken aikaa kloorilta, mutta vettä voi käyttää normaalisti.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä sameutta ja ruskeaa rautasakkaa. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta. Vedessä oleva harmaa väri johtuu vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta. Mikäli vesi ei kirkastu hanoista laskemalla 10 minuutissa, pyydämme olemaan yhteydessä Nurmijärven Veden vikapalveluun (puh. 09 879 7112).

”Haluan Nurmijärven Veden puolesta kiittää asiakkaitamme maltillisesta vedenkäytöstä poikkeustilanteen aikana. Tämä auttoi meitä korjaamaan tilanteen nopeammin, kun vesitorni ei päässyt tyhjentymään”, Nurmijärven Veden johtaja Päivi Kopra kiittää.

Nurmijärven Veden tilapäiset vedenjakelupisteet palvelevat tänään klo 22 asti.

Nurmijärven Vesi pahoittelee tapahtuneesta aiheutunutta häiriötä.

Takaisin listaukseen