Ajankohtaista

Kirjasto

Kirjastoista voi noutaa varauksia ma 11.5. klo 12 alkaen

6.5.2020

Nurmijärven kirjastot avaavat muiden Ratamo-kirjastojen tavoin lainaustoiminnan varausten osalta maanantaina 11.5. klo 12.00. Tämä tarkoittaa, että kirjastoista voi hakea noudettavana olevat varauksensa. Kirjaston muut palvelut tai muun aineiston lainaaminen ei vielä ole mahdollista ennen 1.6.2020. Kirjasto on siis muilta osin edelleen suljettu.

Kirjastossa vieraillessa on huolehdittava tarvittavista turvaväleistä ja toimittava muutenkin terveydelliset asiat huomioon ottaen. Varausten noutamiseen tarvitaan kirjastokortti. Ajokortilla tai henkilötodistuksella ei voi nyt lainata, koska lainauksessa suositaan itsepalvelua. Varauksia voi noutaa saatuaan noutoilmoituksen. Varausten noutamisen sallimisella pyritään saamaan aineiston lainaaminen pikkuhiljaa käyntiin.

Varauksia voi taas tehdä verkkokirjastossa perjantaista 8.5. alkaen. Varaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi. Puhelimitse varauksia voi tehdä maanantaista 11.5. alkaen kirjastojen aukiolojen puitteissa. Aineistoa voi varata myös lähettämällä sähköpostia kirjastoon. Poikkeusaikana varausten käsittelyssä voi nyt kestää tavallista kauemmin.

Nurmijärven kirjastoista voi noutaa varauksia ja palauttaa lainoja 11.5.-31.5.2020: 

Pääkirjasto ja Klaukkalan kirjasto
ma, to klo 12-20
ti, ke, pe klo 9-16

Rajamäen kirjasto
ma, to klo klo 13-19 (ma 11.5. poikkeuksellisesti klo 12-19)
ti, ke, pe klo 9-15

Kirjastot ovat kiinni helatorstaina 21.5. Kirjastoauto ei kierrä enää tänä keväänä.

Nyt alkavat rajoitusten purkutoimet perustuvat hallituksen uusimpaan linjaukseen.

Takaisin listaukseen