Ajankohtaista

Kaikki, Suomi100

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut haastaa harrastamaan yhdessä kulttuuria

4.1.2017

Nurmijärven kirjasto –ja kulttuuripalvelut on koonnut 100 kulttuurivinkkiä sisältävän listan, joka haastaa tutustumaan satavuotiaan Suomen menneisyyteen ja nykyisyyteen kulttuurin kautta.

Listalta löytyy vinkkejä lukemiseen sekä näyttelyissä ja tapahtumissa käymiseen.

Haastetta levitetään ketjukirjeen tavoin. Osallistujat haastavat mukaan kaksi ystäväänsä tekemään yhdessä listalta löytyviä asioita. Haasteeseen osallistumisesta voi kertoa jakamalla kuvia Facebookissa ja Instagramissa hashtageilla #kulttuurihaaste ja #suomi100. Kulttuurihaasteen omalla Facebook-sivulla voi jakaa kuvien lisäksi kokemuksia ja inspiroitua muiden haasteeseen osallistuneiden kokemuksista.

Kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan kirjalahjakortteja sekä konserttilippuja. Arvontaan voi osallistua palauttamalla haastelistan ja omat yhteystietonsa kirjaston asiakaspalveluun tai sähköpostiosoitteeseen vuoden 2017 loppuun mennessä. Osallistuminen on mahdollista, vaikka ei olisikaan tehnyt kaikkia haastelistassa mainittuja asioita.

Kaikkien sata kohtaa suorittaneiden kesken arvotaan lisäpalkintoina kolme Museokorttia. Jotta Museokorttien arvontaan voi osallistua, on haasteen toteuttaminen todennettava esimerkiksi kuvilla.

Suomi 100 -kulttuurihaastelista on jaossa kirjastoissa. Lista löytyy myös kirjastojen verkkosivuilta  sekä Suomi 100 -kulttuurihaaste -Facebook-sivulta.

 

Takaisin listaukseen