Ajankohtaista

Keusote

Keusote tiedottaa: Kysely palvelujen verkoston suunnittelusta

3.4.2020

Keusote​ on käynnistänyt yhtymähallituksen päätöksellä kuntayhtymän palveluverkkohankkeen syksyllä 2019. Hankkeen tavoitteena on turvata asukkaiden sotepalveluiden laatu ja saatavuus, hillitä kustannuksia ja luoda näkymä tulevaisuuden palveluverkosta. Hankkeessa tehdään selvitystä ja suunnitelmaa palvelujen verkostosta ja kiinteistöverkosta, jotka kootaan palveluverkkosuunnitelmaksi 2020-2030. Suunnitelman on tarkoitus olla valmis päätöksentekoon toukokuussa 2020.

Helmi-maaliskuussa asukkailta, henkilöstöltä ja luottamushenkilöiltä kerättiin näkemyksiä tulevaisuuden palvelujen verkoston suunnittelun tueksi. Hankkeen projektiryhmä ja Keusoten palvelualueet ovat pohjatyön ja aiempien kyselyiden vastausten pohjalta koonneet erilaisia vaihtoehtoja palvelujen verkostolle. Niiden pohjalta muodostetaan lopullinen palveluverkkosuunnitelma.

Kyselyllä kerätään näkemyksiä vaihtoehtojen vaikutusten arvioinnin tueksi. Valmistelun tässä vaiheessa on kartoitettu eri tulevaisuuden vaihtoehtoja. Mahdolliset tarkat muutokset, kuten uusien palvelumuotojen käyttöönoton aikataulu tai eri toimipisteistä saatavat tarkat palvelut, määritetään huhtikuun aikana.

Kysely on kohdistettu Keusoten alueella asuville kuntalaisille.

Osallistu kyselyyn (avoinna 31.3.-15.4.2020) >>

 

Takaisin listaukseen