Ajankohtaista

Keusote

Keusote tiedottaa: Ikääntyneiden päivätoiminta jatkuu elokuussa

9.7.2020

Koronaepidemian vuoksi ikääntyneiden päivätoimintaa ei ole järjestetty Keusoten alueella maaliskuusta lähtien. Toiminta käynnistyy uudelleen 31.8.2020 koronatilanteen salliessa.

Ikääntyneiden päivätoiminta Nurmijärvellä jatkuu kirkonkylässä Toreeninmäellä sekä Klaukkalassa. Toreeninmäelle siirretään toiminta, jota aiemmin on järjestetty Heikkarin palvelutalossa sekä Rajamäellä. Muutoksella mahdollistetaan toiminnan monipuolisuus ja varaudutaan myös siihen, että osallistujamäärät saattavat olla aiempia pienempiä osan riskiryhmistä välttäessä edelleen ryhmäkokoontumisia.

Kaikkiin Nurmijärven päivätoiminnassa mukana olleisiin asiakkaisiin ollaan elokuun aikana yhteydessä puhelimitse. Lisäksi heille lähetetään kirje, jossa kerrotaan päivätoiminnan kokoontumispaikat ja -ajat.

Päivätoiminta on ennaltaehkäisevää toimintaa, jolla tuetaan ikääntyneen toimintakykyä, omatoimisuutta ja kotona asumista. Sillä tuetaan myös omaishoitajien jaksamista. Omaishoitajan lakisääteinen vapaa hoitotyöstä on mahdollista saada vaihtoehtoisesti päivätoiminnan avulla. Ryhmämuotoinen päivätoiminta mahdollistaa monipuolisen
toimintakykyä tukevan toiminnan, osallisuuden kokemuksen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen.

Toimintaan hakeudutaan ottamalla yhteyttä ikääntyneiden asiakasohjaukseen puhelimitse 019 226 0403 tai sähköpostilla neuvonta.ikaihmiset@keusote.fi. Asiakasohjauksen puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-13. Päivätoiminnassa noudatetaan yhtymähallituksen asettamia asiakasmaksuja.

Päivätoimintaa järjestetään myös Hyvinkäällä (Riihimäenkatu 91), Tuusulassa (Hyryläntie 13) sekä Mäntsälässä (Kivistöntie 13). Kellokoskella järjestetyt keskiviikkopäivät päättyvät ja asiakkaat siirtyvät Hyrylään. Päivätoiminnan jatkumisesta ollaan kaikkiin asiakkaisiin yhteydessä puhelimitse sekä postitse elokuun aikana.

Päivätoiminnan toimipisteet Nurmijärvellä 31.8.2020 alkaen:

  • Kirkonkylä: Toreeninmäki, Rajamäentie 9A
  • Klaukkala: Suopolku 3
Takaisin listaukseen