Ajankohtaista

Koronavirus, Yrityspalvelut

Keuke auttaa ja neuvoo yrittäjiä koronakriisin seurauksissa

18.3.2020

Koronavirusepidemia on aiheuttanut jo nyt ja tulee aiheuttamaan valtavia menetyksiä osalle yrityksistä. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke antaa nopeaa apua ja neuvontaa toimialueen yrityksille erityisesti talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä. Olemme avanneet erityisen kriisipuhelinnumeron, joka päivystää joka arkipäivä klo 9–16. Lisäksi olemme varanneet yrityskehittäjien kalentereista puolen tunnin aikoja nopealle kriisineuvonnalle. Mikäli valtiolta tulee erityistukia yrityksille, olemme valmiudessa avustamaan niiden hakemisessa.

Pidämme yrittäjät ajan tasalla tapahtumista osoitteessa www.keuke.fi/kriisineuvonta Kokoamme sivustolle hyödyllisiä linkkejä ja tarjoamme mahdollisuuden varata verkossa aikoja kriisineuvontaan.

Keuke on siirtänyt loppukevään tapahtumat verkkoon tai myöhempään ajankohtaan. Haluamme tarjota kaiken mahdollisen apumme yrityksille, siksi keskiviikkona 25.3. klo 8.30 alkavaksi suunniteltu aamukoulu stressinhallinnasta tarjotaan kaikille avoimena livestreamina. Stressinhallinta on nyt varsin ajankohtainen ja tarpeellinen taito. Keuken kriisineuvontasivu ja sähköinen ajanvaraus: www.keuke.fi/kriisineuvonta

Keuken kriisineuvontapuhelin palvelee arkisin 9–16 numerossa 050 523 8897

 

Takaisin listaukseen