Ajankohtaista

Alkuluokka, Koronavirus, Koulutus, Lapset, Opetus ja koulutus

Kaikki perusopetuksen oppilaat palaavat lähiopetukseen torstaina 14.5.2020

30.4.2020

Valtioneuvosto on 29.4.2020 linjannut, että kaikki perusopetuksen oppilaat osallistuvat lähiopetukseen 14.5. alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että Nurmijärvellä kaikki perusopetuksen vuosiluokkien 1-9 oppilaat, osallistuvat 14.5. alkaen opetukseen omassa koulussaan, eikä etäopetusta enää saa järjestää. Myös alkuluokissa olevat esiopetuksen oppilaat palaavat kouluihin 14.5. Tämä linjaus ei koske lukion tai ammatillisen koulutuksen opiskelijoita; heidän opetusjärjestelyistään tiedotetaan oppilaitoskohtaisesti, jos nykyisiin poikkeusjärjestelyihin tulee muutoksia.

Koulutyön järjestämisessä huomioidaan oppilaiden ja opettajien turvallisuus ja terveys. Nurmijärven kunta odottaa Aluehallintovirastolta sekä opetus- ja kulttuuriministeriöltä lisäohjeita, joiden pohjalta kunta laatii koulunkäyntiä ja iltapäiväkerhotoimintaa koskevat omat tarkemmat ohjeet. Kunta tiedottaa oppilaita, vanhempia, opettajia ja muita koulujen henkilökuntaa ensi viikolla (viikko 19) suoralla Wilma-viestillä. Lisäksi tiedotteet ovat luettavissa kunnan kotisivuilla ja muissa kunnan viestintäkanavissa.

Kiitos Nurmijärven kunnan oppilaat, vanhemmat, opettajat ja koulujen muu henkilökunta viime viikkojen panostuksestanne koulutyön jatkumiselle poikkeustilanteessa.

Yhteistyöterveisin,
Kati Luostarinen, opetuspäällikkö
Tiina Hirvonen, sivistysjohtaja

Takaisin listaukseen