Ajankohtaista

Lapset, Liikunta, Nuoriso, Opetus ja koulutus

Ilmoittaudu mukaan koululaisten harrastusiltapäivätoiminnan kerhoihin

30.12.2019

Ilmoittautuminen koululaisten harrastusiltapäivätoiminnan kerhoihin alkaa 7.1.2020 klo 12.00 ja päättyy 17.1.2020 klo 20:00. Kevään kerhotarjonta on laajentunut myös Rajamäen alueelle, jossa kerhoja on useampina eri päivinä. Kerhokausi on viikot 6-16, viikolla 8 ei ole kerhoja.
Kevätlukukauden 2020 kerhoihin pääset ilmoittautumaan osoitteesta http://bit.ly/Harrastusiltapäivä

Kerhoon ilmoittautuminen vaatii huoltajan rekisteröitymisen SuomiSport-järjestelmään ja liittämään omaan profiilinsa lapset, joita olet ilmoittamassa kerhoihin. Suosittelen rekisteröitymistä SuomiSport-järjestelmään etukäteen, jotta ilmoittautuminen harrastusiltapäivätoimintaan sujuisi vaivattomasti.

Koulukuljetusoppilailla on tiistaisin oikeus kuljetukseen kouluilla pidettävistä kerhoista kotiin kerhon päätyttyä. Siirtyminen kerhoon koulupäivän jälkeen on vanhempien järjestelyvastuulla. Mikäli lapsesi on oikeutettu koulukuljetukseen ja tarvitsee koulukyydin kerhosta kotiin – ilmoitathan siitä sähköpostitse Liikkuva koulu-koordinaattorille tammikuun aikana. Yhteystiedot ohessa.

Kerhoja ovat toteuttamassa Nurmijärven Opisto ja Musiikkiopisto, Nurmijärven Tanssiopisto, Nurmijärven jalkapalloseura NJS ry, SB-Pro ry, Nurmijärven Yleisurheilu ry, Rajamäen Kehitys ry, Metsäkylän nouseva ry, Fit24Klaukkala, KuntoCenter ja kunnan henkilöstöä. Toimintaa kunnassa koordinoi Liikkuva koulu-koordinaattori.

Kunta on saanut harrastusiltapäivätoiminnan toteuttamiseen Olympiakomitean koordinoimaan Lasten Liike-avustusta. Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSport.fi-sivuston kautta. SuomiSport toimii hyvänä apuvälineenä kerhoille ja toimijoille läsnäolojen kirjaamiseen ja palautteen keräämiseen.

Harrastamisen iloa ja onnistumisia harrastusiltapäivätoiminnan parissa!

Liikkuva Koulu-koordinaattori

Mika Vänni
puh. 040 317 2405

Takaisin listaukseen