Koti vaellusreitin varrella

Seitsemän veljeksen vaellusreitti lähtee takaoveltasi!

Miltä kuulostaisi aamulenkki vaellusreitillä ennen työpäivää? Onneksesi Seitsemän veljeksen vaellusreitti kulkee Heinojan asuinalueen läpi. Tämä upea vaellusreitti kulkee Tuusulasta Nurmijärven kautta aina Hyvinkäälle asti. Matkalla kohtaat niin luonnon kauneuden kuin kulttuurin rikkauden, ja unohtumattomia kokemuksia on luvassa joka askeleella.

Nurmijärven kunnan alueella vaellusreitti kattaa 33 kilometriä, tarjoten sinulle mahdollisuuden tutkia ja nauttia monipuolisesta ympäristöstä. Kannattaa ehdottomasti suunnata esimerkiksi Heinojasta löytyville hiidenkirnuille sekä kävelymatkan päässä sijaitsevan Myllykosken rannalle!

Vaikka reitti on keskivaativa, se sopii niin lyhyelle päiväretkelle kuin useamman päivän kestävälle patikoinnille. Matkasi varrelta löydät viihtyisiä taukopaikkoja, ruokailumahdollisuuksia, mahdollisuuden virkistävään peseytymiseen ja majoituspalveluita. Seitsemän veljeksen vaellusreitti tarjoaa monipuolisen ympäristön, joka sopii patikoinnin ja retkeilyn lisäksi osin myös hiihtoon ja pyöräilyyn.

Lähde rohkeasti tutkimaan tätä upeaa vaellusreittiä, ja anna luonnon kauneuden sekä kulttuurin historian inspiroida sinua. Tervetuloa seikkailuun Seitsemän veljeksen poluilla!