Huikeat harrastus­mahdollisuudet

Tervetuloa Heinojaan, liikkujan paratiisiin!

Tämä ainutlaatuinen alue tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia joka askeleelle. Oli intohimosi sitten vaellus, luistelu, hiihto, yleisurheilu, keilaus, padel, uinti tai frisbeegolf, Nurmijärvi on täynnä aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, jotka saavat sydämesi sykkimään.

Seitsemän veljeksen vaellusreitti kulkee tämän vehreän ympäristön halki, tarjoten upean mahdollisuuden nauttia luonnosta samalla kun reippailet eteenpäin. Krannilan tekojäärata houkuttelee luistelijoita kauempaakin Etelä-Suomesta, ja kesällä voit nauttia pesäpallon pelaamisesta Krannilassa.

Metsässä oleva hiidenkirnu, jonka vieressä istuu kaksi ihmistä kyykyyssä.

Hiihtäjille löytyy erilaisia latuja ja haasteita Alhonniitusta Parkkimäen jyrkkiin nousuihin. Kiljavan ladut ovat myös vain lyhyen ajomatkan päässä. Parkkimäen urheilukenttä tarjoaa paikan yleisurheilulle ja jalkapallolle, ja sen ulkoilureitit ja hiihtoladut lähtevät suoraan kentältä.

Kirkonkylästä löydät tyylikkään keilahallin biljardipöytineen sekä suositun padelhallin. Rajamäen palkittuun uimahalliin on vain 10 minuutin ajomatka Heinojasta.

Maaniitun – Ihantolan urheilualue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ympäri vuoden, frisbeegolfista jalkapalloon. Alueelta on hyvät ulkoilureittiyhteydet Vantaanjoelle ja Myllykosken luonnonkauniille ulkoilualueille, jossa koko perhe voi nauttia liikkumisesta ja ulkoilusta.

Vantaanjoen Myllykosken kuohut ovat vaikuttava nähtävyys, erityisesti keväisin. Tämä on täydellinen paikka päiväretkeilyyn, ja alueella on tulentekopaikkoja, joissa voit nauttia luonnon rauhasta.

Golfia harrastaville suosittelemme Nurmijärvi Golfin kenttää, joka on vain parikymmenen minuutin ajomatkan päässä Heinojasta. Siellä voit kokea upean 27-reikäisen kenttäyhdistelmän ja Suomen parhaimpiin lukeutuvan, kaikille avoimen 9-reikäisen Par-3 harjoitusradan.

”Nurtsi on paikkakunta, joka tarjoaa hyvät peruspalvelut. Ja puhdas luonto tarjoaa oivan mahdollisuuden marjastukseen, ja upea Sääksi taas mahdollistaa kesäpäivästä nauttimisen. Ja pääseepä täällä talvellakin jopa avantoon, jos niin mielii”, – Mari M.

”Hyvät ulkoilu ja pyöräilylenkit lähellä, kaunis Nurmijärven kirkko. Hyvät kaupat lähellä ja ystävällisiä ihmisiä.” -Päivi V.

Nainen ja mies seisoo pyörien kanssa pellon laidalla.