Vesimittarin lukeman ilmoittaminen       

                                       

Nurmijärven Vesi postittaa asiakkailleen vesimittarien lukukortit syyskuun aikana. Nämä itseluentakortit voi palauttaa postin kautta tai kulutuslukeman voi ilmoittaa nyt myös sähköisesti uuden kulutus-Web palvelumme kautta.

Nurmijärven Vesi kehittää asiakaspalveluaan ja ottaa käyttöön vesilaskutuksessa vesimittarien luennassa uuden kulutus-Web palvelun. Tämä ohjelma mahdollistaa kuluttajille mm. vesimittarin lukeman ilmoittamisen sähköisesti sekä kiinteistön aiempien kulutustietojen seuraamisen edellisiltä viideltä vuodelta. Lisäksi palvelusta selviää vesi-ja jätevesimaksun sekä perusmaksun osuudet graafisessa muodossa. Myös palautteen lähettäminen vesilaskutukseen on mahdollista tämän palvelun kautta.

 

Kulutus-Webin käyttäminen

Kuluttajat pääsevät palveluun vesilaitoksen www-sivulla olevan linkin kautta. Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjoittamalla kulutuspisteen numeron ja vesimittarin numeron niille varattuihin kenttiin. Nämä numerot löytyvät vesimittarin luentakortista tai Nurmijärven Veden vesilaskusta.

Mittarinlukemien syöttö

Syötä  PÄIVÄMÄÄRÄ ja UUSI LUKEMA sekä paina sen jälkeen LÄHETÄ ILMOITUS. Mittarilukemaa tallentaessanne voitte saada virheilmoituksen, jos ilmoitus poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviostanne. Tällöin suosittelemme yhteydenottoa Nurmijärven Veden asiakaspalveluun kulutusarvionne tarkistamiseksi.

Vedenkäytön kulutusraportti 

Voitte katsoa vedenkäyttönne kulutusraporttia viiden viimeisen vuoden ajalta. Raportista ilmenee kulutettu vesimäärä ja kulutetun veden kustannukset. Kuluvan vuoden osalta raportti tulee aina viimeisimmän laskutusjakson mukaisesti.

Vedenkäytön kulutusennuste 

Voitte katsoa kuluvan vuoden vedenkäyttönne kulutusennusteen, josta ilmenee sekä veden että jäteveden käyttö-ja perusmaksut eriteltyinä.

Palautelomake 

Voitte lähettää vapaamuotoisen palautteen Nurmijärven Vedelle.

Kirjaudu tästä kulutus-webiin ja ilmoita vesimittarin lukema