Liityntälippu Kivistöön ja Nurmijärvi-Kivistö nuorison liityntälippu

Uutena lipputuotteena, 1.1.2019 alkaen, on saatavilla Nurmijärvi-Kivistö liityntälippu sekä Nurmijärvi-Kivistö nuorison liityntälippu. Lipun voivat ostaa henkilöt, joilla on hankittuna myös HSL-kehyskuntalippu.

Nurmijärvi-Kivistö liityntälippu                   55,00 euroa / 30 vrk

Nurmijärvi-Kivistö nuorison liityntälippu      39,00 euroa / 30 vrk

Mistä lipun voi ostaa? 

Lippua myydään vain Nurmijärven Linja Oy:n (Korsisaari) omille matkakorteille. Uusi matkakorttipohja maksaa 5,00 euroa. Uudelle matkakortille voi ladata lipputuotteen lisäksi myös arvoa, mitä voi käyttää kertalipun maksamiseen Korsisaaren ja sen alihankkijoiden autoissa. Arvoa voi ladata 10-200 euroa.

Korsisaaren matkakorttien ostopaikat:

- Korsisaaren verkkokauppa (vieritä ko. sivulla alaosaan, josta löydät ostettavat lipputuotteet)
- Kampin matkahuolto
- Klaukkalan Kuonomäentien ja Liikekujan R-kioskeilta
- Kirkonkylän R-kioskilta
- Rajamäen R-kioskilta
- Nurmijärven Alhonniitun varikko (avoinna arkisin klo 7-15)
- R-kioski Hyvinkää, Hämeenkatu 13-17   

Kortilla olevan kauden voimassaolo alkaa aina ensimmäisestä leimauksesta bussissa. Kortille voi ladata enimmillään viisi matkustuskautta. 

Korsisaari tarjoaa myös nettilatauspalvelun, jossa matkakortille voi ladata lisää kautta. Kausi päivittyy kortille auton rahastuslaitteelta aikaisintaan kolmen tunnin kuluttua ostotapahtumasta.

Liput voi tulevaisuudessa perustaa ja ostaa myös Nurmijärven Linjan ja sen alihankkijoiden linja-autoista. Kaikille korteille voi ladata linja-autoissa lisää kautta ja arvoa. Linja-autoissa voi maksaa käteisen lisäksi myös pankki- ja luottokorteilla, mukaan lukien VISA Electronilla. Autojen maksupäätteet tukevat lähimaksuominaisuutta.

Lisää tietoa lipputuotteista Korsisaaren sivuilta >>