Ajankohtaista

Poikkeuksia jäteaseman aukioloajoissa

  • Torstaina 21.6. jätteitä vastaanotetaan klo 7.30-15.45.
  • Perjantaina 22.6. jäteasema on suljettu.
Rauhallista juhannusta!

juhannus

Kiitokset nurmijärveläiset

Lauantain aukiolojen aikaan Metsä-Tuomelassa asioi noin 500 asiakasta. Yhteensä vastaanotettiin risuja 40 tonnia ja haravointia 31 tonnia.

Nurmijärven kunnan ja Fortumin yhteistyössä tehdyssä vaarallisten jätteiden keräyksessä 21.-22.5. vastaanotettiin vaarallisia jätteitä 6,5 tonnia sekä jäteöljyä 2 tonnia.

Metsä-Tuomelan jäteaseman ympäristöpaneeliin palautteet jatkossa sähköisesti

Metsä-Tuomelan haju-, melu- ja muiden palautteiden antaminen helpottuu uuden sähköisen internetpohjaisen karttapalvelun myötä. Karttapalvelun kautta asukkaat voivat jättää palautteita tekemistään ympäristöhavainnoista (haju, melu, pöly ym.) reaaliaikaisesti sekä seurata Metsä-Tuomelan jäteaseman ja Kekkilä Oy:n kompostointitoimintaa koskevia tiedotteita. Jäteaseman ja kompostointilaitoksen henkilökunta vastaa palautteisiin järjestelmän kautta mahdollisimman nopeasti. Karttapalvelua voi käyttää sekä tietokoneella että kosketusnäytöllisillä älylaitteilla.   

Kutsu roskapoliisi kylään

Vantaan Energia on haastanut naapurikunnat ja asukkaat ottamaan roskattomuushaasteen vastaan ja rekrytoinut työhön lajitteluintoisia roskapoliiseja. Roskapoliisit kiertävät ympäri Uuttamaata ja tekevät ruohonjuuritason työtä roskattomuuden puolesta. Nurmijärven kunnassa työskentelee tällä hetkellä yksi roskapoliisi, joka vierailee muun muassa taloyhtiöissä, naapurustoissa, kouluissa ja yrityksissä kertomassa kierrätyksestä ja roskan kiertokulusta. Roskapoliisin vierailu on kutsujalle maksuton.

Lisätietoa ja varauskalenteri

Jäteasema on Facebookissa!

Ajankohtaisia asioita ja vinkkejä löytyy nyt myös Metsä-Tuomelan jäteaseman Facebook-sivuilta. Tervetuloa tutustumaan!

Metsä-Tuomelan jäteaseman Facebook-sivu